30 / 04 / 2024

Bank Asya kaç şubesini kapattı

Bank Asya kaç şubesini kapattı

Bank Asya tarafından yapılan açıklamada Asya Katılım Bankası (Bank Asya), finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda, 80 adet şubesinin diğer şubeleri ile birleştirilerek kapatıldığını bildirdi.

Bank Asya 80 şubesini kapattı!

Bank Asya finansallarındaki değişim nedeniyle 80 şubesini kapattı. KAP’a yapılan açıklamada, Bank Asya finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda 80 şubesini diğer şubelerle birleştirerek kapattığını duyurdu.

Ziraat Bank Kart sahiplerine 2.500 lira verilecek! Son 8 gün, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası yaptığı son dakika açıklamasında yeni kampanyasını da duyurdu. Söz konusu kampanya için son 8 gün, kaçırmayın...

Ing Bank'tan market alışverişlerinde 240 TL kazanma fırsatı! Son tarih 30 Haziran!

İng Bank'tan müşterilerine sıcak bir yaz sürprizi! Market alışverişlerinizde tam 240 TL kazanabileceğiniz bir fırsatla karşınızda. Bu fırsatı kaçırmamak için son tarih 30 Haziran olarak belirlendi. 

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

Emeklilere dev müjde! ING Bank sevinçten deliye dönderecek!   

ING Bank, Başta Avrupa, Amerika ve Asya olmak üzere 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteren Avrupa'nın en büyük bankalarından biridir. ING Bank'ın Mayıs ayı güncel emekli promosyon rakamları ilan edildi. Vatandaşlar promosyonla ilgili detaylara sahip olmak istiyor. 

ING Bank'ın bu kampanyası kaçmaz! Harcadıkça kazanacaksınız

Ülkemizde yaşanan yüksek enflasyon ve paralelinde düşen alım gücü bankaları ve marketleri daha çok kampanya yapmaya sevk etti. ING Bank'tan gelen 240 TL'lik alışveriş kampanya duyurusu rağbet gördü. Kampanyanın detayları haberimizde.

İNG bank'tan büyük jest! Hem alışveriş yapıp hemde 175 TL kazanmak ister misiniz? Bu imkanı kaçırmayın

 Ekonomik şartların iyileşmemesi bankaları kampanya yapmaya devam ediyor. 2023 yılına kampanya ile giren bankalardan biri de İNG bank.  300 TL ve üzeri her ikinci harcamanıza 35 TL, toplamda 175 TL bonus kazandıran imkana sahip olmak isterseniz haberimizi okuyun.

Ey ahali bu devirde bunu kimse yapmaz! Ziraat Bankası masraflarınıza ortak oluyor! Bu tarihi kaçırmayın

Ziraat bankası, 'bank kart' sahibi olanların market masraflarına ortak oluyor. Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri harcamalarına Bankkart TL veriyor. Ziraat bankasının bu kampanyası hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Haberimizi okuyun. Peki Ziraat bankası, 'bank kart'a kaç TL veriyor?

3 bankada kıyamet koptu! Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Duyanlar inanamadı!

Emekli vatandaşların en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank emeklilere verdikleri promosyonları artırmaması nedeniyle müşterilerini başka bankalara kaptırdı. Devlet bankalarından umduklarını bulamayan emekliler isyan etti...

Hep emekli promosyonu olacak değil! ING Bank'tan flaş altın açıklaması! Bakanlar kazanır

Son günlerde genelde emekli promosyonlarıyla ilgili açıklamada bulunan ING Bank bu sefer başka bir konu ile gündemde. Ünlü bankadan altın fiyatlarıyla ilgili tahmin geldi. Gelin tahminle ilgili detaylara hep birlikte bakalım...

ING Bank'tan 0.99 faizle kredi! Bu kampanya kaçmaz!

Kampanyasıyla merak uyandıran bankalar arasında bulunan ING Bank, açıkladığı yüzde 0.99 faiz kredi seçeneğiyle de bütün ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Bu kampanya kaçmaz! İşte ayrıntılar...

Altınlarınızı hemen saklayın! Öyle bir tahmin geldi ki uykularınız kaçacak!

Amerika Merkez Bankası'nın (FED) altın ve dolar üzerinde  etkileri devam ediyor. Altın fiyatları için Almanya'nın en büyüklerinden biri olan Deutsche Bank’taki ekonomistlerden uykuları kaçıracak yeni tahmin geldi. 

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Bank Asya kaç şubesini kapattı Haberi

Bank Asya kaç şubesini kapattı

Asya Katılım Bankası (Bank Asya), finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda, 80 adet şubesinin diğer şubeleri ile birleştirilerek kapatıldığını bildirdi.


Bank Asya'nın açıklamasında, bankanın finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda, 80 adet şubesinin diğer şubeleri ile birleştirilerek kapatılırken, personel sayısının 2013 yılı sonuna göre bin 708 kişi azaldığı kaydedildi.


Açıklamada, bankanın ölçeğinde meydana gelen söz konusu değişimin, faaliyet giderlerini azaltarak 2015 yılı karlılığına katkı sağlayacağı ifade edildi.



Yeni...