29 / 04 / 2024

Bank Asya kredi

Bank Asya kredi

Bank Asya’nın düzenlediği kampanya ile konut finansmanında oranlar yüzde 1.05 ile 1.20 aralığında değişiyor

Alternatif Bank dijital kredi ile 70 bin TL'ye kadar veriyor! İşte dijital kredi detayları

Alternatif Bank, yaz sezonunda artan ihtiyaçları  ve harcamaları kolaylıkla karşılayabilmeleri için müşterilerine Dijital Kredi fırsatını sundu. 70 bin TL limitle sunulan bu krediye şubeye gitmeden internet üzerinden başvuru sağlanabilecek.

ING Bank'tan müşterilerine inanılmaz fırsat!

ING Bank, faizsiz kredi kampanyasıyla nakit ihtiyacınızı karşılayacak bir fırsat sunuyor! Başvuru yapmanız halinde, hesabınıza anında 5.000 TL faizsiz kredi imkanı sağlanıyor.

Paraya sıkışan soluğu ING Bank’ta alacak! 20 bin TL’lik yeni kredi kampanyası açıklandı…

ING Bank’ın düşük faizli yeni ihtiyaç kredisi kampanyası acil para ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek. Bankadan yapılan açıklamada, 100 TL kredi tahsis bedeliyle 20.000 TL kredi çekilebileceği bildirildi. İşte kampanya detayları…

Borç batağına girenlere o bankadan bomba kampanya!  Faizsiz kredi için bakın ne kadar verecek!

Borcu olanlar kredi alarak borçlarını kapamayı amaçlıyor. Bu süreçte borcu olanların kredi alması zor olabilirken ING Bank faizsiz kredi imkânı ile dikkatleri üzerine çekti. Bir miktara kadar faizsiz kredi verdiğini ifade eden ING Bank yeni kampanyası ile ilgi topladı. 

Emekliler elinizi çabuk tutun! Promosyon almak için son iki gün! ING, Ziraat, Vakıf Bank, Yapı Kredi...

Temmuz ayı zammından sonra bankalar emekli promosyon yarışına girdi. Promosyon tutarı kampanyalarla 10 bin TL'ye kadar yükseldi. Bankalar promosyonu arttırmakla kalmayıp süreyide 31 Ağustos'tan 30 Eylül'e çekti. Ek bir uzatma olmazsa belirli bankalardaki promosyon kampanyası 2 gün sonra bitecek.

ING Bank'tan 0.99 faizle kredi! Bu kampanya kaçmaz!

Kampanyasıyla merak uyandıran bankalar arasında bulunan ING Bank, açıkladığı yüzde 0.99 faiz kredi seçeneğiyle de bütün ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Bu kampanya kaçmaz! İşte ayrıntılar...

BOTAŞ Alman Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro kredi aldı. Doğalgaza yeni zam kapıda

BOTAŞ, ülkenin Ukrayna ile savaş halindeki Rusya’dan ithalata olan bağımlılığı azaltmak amacıyla sıvılaştırılmış doğal gaz alımlarını finanse etmek için Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro (929 milyon dolar) kredi aldı. Botaş’ın krediyi ayrıca Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, İsviçre, Singapur ve

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Borcu olanlar dikkat! Açıklama geldi: Tüm borçlar tek seferde siliniyor…

ING Bank, Yapı Kredi, Aktif Bank ve QNB Finansbank’tan açıklama geldi. Kredi kartı ve kredi borcunu kapatmak isteyenlerin bu son şansı olabilir. Biriken borçları yeniden yapılandırmak ve daha uygun faiz oranları ve vade seçenekleriyle ödemek isteyenlere önemli fırsat veriliyor.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank'ın kredi sözleşmesi yenilendi!

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank N.V. arasında 24 Aralık 2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda imzalanan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklanan Kredi Sözleşmesinin (Facility Agreement) revize edildiği açıklandı. 

Akiş GYO ve HSBC Bank arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Akiş GYO'nun HSBC Bank PLC'den kullanmış olduğu 23 milyon 482 bin 759,66 USD anapara bakiyesi bulunan kredisi kapatıldı ve bankadan kullanılacak krediye ilişkin kredi sözleşmesi imzalandı.

TMSF, Bank Asya'nın Balıkesir'deki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Balıkesir Karesi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

Bank Asya kredi Haberi

Bank Asya kredi

Konut finansmanı desteğinde; 12 aydan 36 aya kadar yüzde 1,05, 48 aydan 60 aya yüzde 1,10, oranlarını uygulayan Bank Asya, 61 aydan 120 aya kadar yüzde 1,20 aylık kâr oranı alıyor.

Dosya ücretinin en az 1.000 TL olmak üzere kredi tutarının %1'i oranında tahsil eden Bank Asya ayrıca ekspertiz ücreti için 500 TL, ipotek tesis ücreti 300 TL ve DASK için 150 TL tahsil ediyor.

Konut Güvence Sigortası’nın 100 TL ve ferdi kaza sigorta bedelinin 100 bin  olduğunu açıklayan Bank Asya, 36 ay vade için 290 TL, 60 ay için 391 TL ve 120 ay için 681 TL'yi masrafların içerisine dahil ediyor.

Ayrıntılı tablo şöyle:
Taksit Sayısı       12 Ay 24 Ay 36 Ay 48 Ay 60 Ay 72 Ay 84 Ay 96 Ay 108 Ay 120...