06 / 05 / 2024

bank asya para aktarımı

bank asya para aktarımı

Bank Asya'daki özel hesaplarda toplanan FETÖ'nün paraları örgüte ait inşaat, turizm ve sağlık kurumlarına aktarıldı. Böylece himmet, kurban ve burs paraları örgütün legal şirketlerine aktarılmış oldu.

ING Bank'tan bayram öncesi müjdesi geldi

INB Bank'tan bayram öncesinde çeşitli nedenlerle para arayan vatandaşlara yönelik faizsiz kredi müjdesi geldi. Kredi kampanyasının detayları haberimizde...

Emeklilere dev müjde! ING Bank sevinçten deliye dönderecek!   

ING Bank, Başta Avrupa, Amerika ve Asya olmak üzere 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteren Avrupa'nın en büyük bankalarından biridir. ING Bank'ın Mayıs ayı güncel emekli promosyon rakamları ilan edildi. Vatandaşlar promosyonla ilgili detaylara sahip olmak istiyor. 

Paraya sıkışan soluğu ING Bank’ta alacak! 20 bin TL’lik yeni kredi kampanyası açıklandı…

ING Bank’ın düşük faizli yeni ihtiyaç kredisi kampanyası acil para ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek. Bankadan yapılan açıklamada, 100 TL kredi tahsis bedeliyle 20.000 TL kredi çekilebileceği bildirildi. İşte kampanya detayları…

Finansbank kefilsiz sorgusuz sualsiz bu kadar para verecek. Acil bakın hemen

Bankaların kredi yarışı hiç olmadığı kadar hız kazandı. Nakit para arayışındaki vatandaşlar da bankaların bu yarışı nedeniyle şaşkına döndü. ING Bank'ın ardından kredi kampanyasının detaylarını açıklayan banka Finansbank oldu.

Kripto para borsası Bitmex satılıyor mu? Şirket açıkladı teklif geldi

Kripto para dünyasında yer yerinden oynamaya devam ederken Asya pazarında faaliyet gösteren ve finansal sorunlar nedeniyle para çekimlerini durduran kripto para borsası Bitmex, olası bir satınalma teklifini değerlendirdiğini duyurdu.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Bank of America'dan kripto para uyarısı!

Bank of America stratejistleri son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar, teknoloji hisseleri, paladyum ve tarihi olarak riskli varlıklarda balonun eş zamanlı şekilde patladığını bildirdi.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Bankalar kripto para piyasasına giriyor!

Bir bankadan daha kripto para müjdesi geldi. Goldman Sachs sonrasında Saxo Bank da kripto paralarda yatırım imkanı sunan türev araç hayata geçirecek...

TMSF, Bank Asya'nın Balıkesir'deki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Balıkesir Karesi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

TMSF, Bank Asya'nın Kayseri'deki fabrikasını 2.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Kayseri Develi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

TMSF, Bank Asya'nın Bolu'daki fabrikasını 25.1 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Bolu Gerede'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

bank asya para aktarımı Haberi

bank asya para aktarımı

İstabul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 11 Eylül 2015'te Maltepe'de düzenlediği operasyonda ele geçirdiği FETÖ/PDY'nin gizli belgelerinde, örgütün para trafiği tespit edildi. Polisin yürüttüğü soruşturmada, FETÖ/PDY üyelerinin muhasebeci, bankacı ve vergi memurları aracılığıyla topladığı himmet paralarının, örgüt üyesi şirket hesaplarına aktarıldığı, daha sonra paraların buralarda kayda alındıktan sonra ya özel kuryelerle ya da yurtdışında bulunan "Gülenist" vakıf ve derneklere bağış yapılıyormuş gibi gösterilerek yurtdışına çıkarıldığı belirlendi. Mali Polis'in hazırladığı FETÖ'nün para trafiğini gösteren şemaya göre, paralar örgütün şahsi kasası olan Pasifik Ülkeleri İle Sosyal ve İktisadi Dayanışma Derneği (PASİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Ferman Cahit M.'de toplandı. Himmet, kurban ve burs çeklerinin bir bölümü Özcan S., Nadir E., Adem S., Ali T., Osman E. ve Orhan Ö. tarafından Asya...