06 / 05 / 2024

banka 2020 kar

banka 2020 kar

Türk bankacılık sektörü, bu yılın ocak-ağustos döneminde 42,9 milyar lira ile tüm zamanların en yüksek 8 aylık karını elde etti.

Mevduat faizleri adeta alev aldı! İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler paralarını mevduat faizine yatırmak istiyor. Peki, 250 bin Türk Lirası için hangi banka ne kadar faiz veriyor. İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024...

Banka banka 600 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar?

Türkiye'deki yatırımcılar ve birikim sahipleri, vadeli mevduat hesaplarına olan ilgilerini yükselten en cazip faiz oranları ile karşı karşıya geliyor. Buna göre, 15 Nisan itibarı ile, birçok banka yüzde 55'e varan faiz oranları ile yatırımcıları cezbediyor.

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

Dünyanın en zengin beş iş insanı 2020 yılından beri servetlerini ikiye katladı!

İngiliz uluslararası insani yardım kuruluşu Oxfam, dünyanın en zengin beş iş insanının 2020 yılından beri servetlerini iki katından fazla artırdığını, buna karşılık 5 milyar insanın daha da yoksullaştığını belirtti.

Merkez Bankası’ndan yeni hamle! KKM’den çıkışı hızlandırmak için zorunlu karşılıkları artırdı

TCMB’nin ağustos ayında kademeli bir şekilde kur korumalı mevduat hesaplarından çıkış hedefi koymasına rağmen henüz bugüne kadar beklenen çıkışın gerçekleşmediği belirtiliyor. Banka, bu yüzden son olarak KKM hesaplarına uygulanan zorunlu karşılıkları artırdı.

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bankalar yüksek faizle karlarını resmen katladı! 2023'ün ilk çeyreğinde hangi banka ne kadar kar elde etti?

Bankaların, keskin şekilde artırılan faiz oranlarının ardından karlarını resmen katladı. Peki 2023'ün ilk çeyreğinde hangi banka ne kadar kar elde etti?

Altında 3 farklı fiyat görenlerin kafasını karıştırdı! İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi! Herkes buz kesti

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcıların odağında olmaya devam ederken Kapalıçarşı, banka ve ekranlardaki altın fiyatları görenlerin kafasını karıştırdı. İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi!

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik flaş açıklama

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka, şartları karşılayan vatandaşlara yönelik 2000 TL bandında ödeme gerçekleştirecek.

Dünyaca ünlü banka resmen açıkladı! Dolar euroyu ezip geçebilir! Son dakika gelişmesi...

Dünyaca ünlü banka Rabobank euronun dolar karşısında düşeceğini açıkladı. Dolar euroyu ezip geçebilir! Son dakika gelişmesi...

Kredi kartları yeni yılda tarihe karışıyor! İslam Memiş açıkladı!

Merkez Bankası, Dijital Türk Lirası Projesi’nin birinci faz çalışmaları kapsamında, Dijital Türk Lirası Ağı üzerindeki ilk ödeme işlemlerinin başarılı bir şekilde gerçekleştirileceğini duyurdu. Bununla birlikte kredi kartı ve banka kartı tarihe mi karışıyor? İşte detaylar...

6 bankada peş peşe yıl sonu depremi! Ing,  Akbank, İş Bankası, Garanti, Teb ve bir banka daha açıkladı! 

Yıl sonunda art arda 6 bankada deprem oldu! Görenlerin ağızı beş karış açık kaldı.... Ing,  Akbank, İş Bankası, Garanti, Teb ve bir banka daha açıkladı! Hemen acilen bakın, fırsatı sakın kaçırmayın...

2023 asgari ücret zammı sonrası 5 banka ipleri kopardı! Duyanın resmen ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın!

2023 asgari ücret zammı sonrası 5 banka ipleri kopardı... Duyanın da görenin de resmen ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın...

banka 2020 kar Haberi

banka 2020 kar

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre, Türk bankacılık sektörü, yılın 8 ayında 42 milyar 949 milyon TL net dönem karına ulaştı.

Geçen yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında, karlılıktaki artış yüzde 30,8'e işaret etti. Böylece tüm zamanların en yüksek 8 aylık karına ulaşıldı. Türk bankacılık sektörü, geçen yılın 8 aylık döneminde 32 milyar 838 milyon lira kar elde etmişti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisi ile aylık bazda değerlendirildiğinde, sektörün karında dalgalı bir seyir gözlendi. Ocak ve şubat aylarında sırasıyla 7,9 milyar lira ve 7,2 milyar lira ile geçen yılın aynı aylarına kıyasla yüzde 147,2 ve yüzde 133,4 seviyelerinde artan kar, mart ayına gelindiğinde salgın sebebi ile 217 milyon lira oldu. Bankaların karı, mart ayında 2019'un aynı ayına göre yüzde 96,4 azaldı.

Nisan ve mayısta...