02 / 05 / 2024

banka kampanyaları

banka kampanyaları

Kampanyalarıyla herkesin dikkatini çeken Akbank, 500 TL chip-para kazandıran yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. İşte detaylar…

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

Akbank resmen para dağıtıyor! Bunu yapan 1.000 TL’yi kapacak!

Son zamanlarda verdiği promosyonlarla adından sıkça söz ettiren Akbank, bu sefer de başka bir kampanyayla müşterilerini sevindirdi. Akbank’lı olup bu kampanyaya katılanlar, bankadan tam 1.000 TL kazanacak.

Erol Altan: Bankaların kampanyaları ile konut satışları 2013'te yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 3. çeyrek konut satışlarını açıkladı. Açıklamaya göre 2013 yılının son çeyreğinde Türkiye genelinde 293 bin 318 konut satışı gerçekleşirken, satışlarda ilk üç sırayı İstanbul-Ankara-İzmir aldı.

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

Emekliler müjde! Banka banka promosyon kampanyaları yenilendi! 

Şubat ayı itibari ile emekli promosyon kampanyaları da yenilendi. Buna göre, bankalar emekli müşterileri için promosyon rakamlarını tek tek yenileyerek duyurdu.  

Bu banka kartına sahip olanlara müjde! Tam 500 TL hediye verilecek!

Hem emekli maaşlarına hem de asgari ücrete gelen zamlar sonrasında müşteri kaybetmek istemeyen bankalar kampanyalarını da peş peşe duyuruyor. Bu banka kartına sahip olanlara 500 TL hediye verilecek. İşte detaylar...

Bu banka tam 20 bin TL nakit avans veriyor! Başvuruları aman kaçırmayın!

Borcu olanlar faizsiz kredi ve nakit avans kampanyaları ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Verilen detaylara göre bir banka tam 20 bin TL nakit avans veriyor. Başvuruları sakın kaçırmayın...

Bankalardan kıyasıya yarış emekli maaşı banka promosyonları peş peşe güncellendi! İşte kampanya detayları...

Temmuz ayı emekli maaş zammının belli olmasıyla birlikte emekliler banka promosyonlarına zam gelip gelmediğini sorguluyor. Peki, Güncel emekli promosyon kampanyaları ne kadar? İşte detaylar...

Emeklilere banka promosyonu şoku! Banka promosyonları yatmayacak mı? Emekliler dikkat!

Emeklilerin banka promosyonları da kriz engeline takıldı. Emeklilerin aylıklarını kendi bankalarından alması için çeşitli kampanyalar hazırlayan bankaların, icra takibine giren emeklilerin promosyonlarını yatırmadığı öğrenildi.

Önceki promosyon kampanyalarını unutacaksınız! Tek seferde 10.900 TL verilecek!

Promosyon kampanyaları hala devam ediyor. Bu banka promosyonda çığır açtı. Tek seferde 10.900 TL verilecek. İşte detaylar!

Arkadaşını davet et o da kazansın sen de! Yapı Kredi'den çılgın kampanya 

Banka kampanyaları 2023 Mayıs ayında tüm süratiyle devam ediyor. Müşteri çekmeye çalışan bankalar cezbedici avantajlar sunuyor. Şimdi de Yapı Kredi'nin kampanyası gündeme geldi. Yeni müşterilerine 600 TL para puan hediye ediyor. Yapı Kredi'nin, 600 TL para hediye ettiği kampanyanın koşulları.

Cebinizde bu banka kartı varsa yaşadınız! 3 gün içerisinde 20.000 TL’niz olabilir!

Nakit paraya sıkışanların ilk tercihi banka kredileri olmaktadır. Kredilere dair pek çok banka yepyeni kampanyalar yapıyor. İşte detaylar!

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlara büyük müjde!

Yeni yıl ve yükselen enflasyon ile birlikte birçok sektörde ekonomik anlamda zam gerçekleşirken özellikle de emekli maaşıyla geçinmekte güçlük çeken vatandaşlar banka kampanyalarına göz atmaya devam ediyor.

ING Bank bombayı patlattı! Harcarken kazanacaksınız.. Üstelik geri ödeme olmadan

2023 yılında banka kampanyaları bomba etkisi yapıyor. Neredeyse her gün kampanyalarını duyuran bankalar müşterilerine ve müşterisi olacaklar büyük imkanlar avantajlı tercihler sunuyor. Bu bankalardan biri de ING Bank. kısa süreyle giyim sektöründe yapacağınız alışverişlerinizde kampanya yapıyor.

Promosyon yarışı hararetlendi! Kampanyanın kralını yaptı! TEB'den 7000 TL promosyon! 

Banka kampanyaların ardı arklası kesilmiyor TEB Türkiye Ekonomi Bakanası'da emekli maaşlarını taşıyanlara 7000 TL veriyor. Kampanya için gereken şartları haberimizden okuyabilirsiniz.

Nakit sıkıntınız artık kalmasın! O banka düşük faiz kampanyası ile derdinize derman olacak! İşte detaylar!

Nakit ihtiyacı günümüzde pek çok kişinin sorunu haline geldi. Bu yüzden vatandaşlar, bankaların düşük faizli kredi kampanyalarını araştırıyor. Bir banka üç ay ertelemeli kredi kampanyasını duyurdu. İşte detaylar!

banka kampanyaları Haberi

banka kampanyaları

Özel bankalar Temmuz ayından bu yana verdiği maaş promosyonlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Müşterilerini kaybetmemek ve daha çok müşteri kazanmak için promosyon yarışına giren bankalar, kampanyalarıyla da yakından takip ediliyor.

Akbank’ta resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Bankanın duyurduğu bu yeni kampanyanın son katılım tarihi ise 31 Ekim olarak açıklandı.

Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanyasına katılanlar, hem zaman hem de 500 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayacak.

Peki, Akbank’ın 500 TL chip-para kazandıran yeni kampanyasının detayları nelerdir?


 

Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanyasına katılanlar, hem zaman hem de 500 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayacak.

Bankadan açıklanan kampanya bilgilerine göre, 01-31 Ekim tarihleri arasında bankaya ilk kez otomatik fatura ödeme talimatı verecek Akbanklı KOBİ’ler 3 adet fatura talimatına...