09 / 05 / 2024

banka kredi başvurusu

banka kredi başvurusu

Halkbank, TEB, Yapı Kredi Bankası ve Akbank acil ihtiyaç kredisi için düğmeye bastı. Bankalardan 5 bin TL ile 50 bin TL arasında acil ihtiyaç kredisi kullanılabilecek. İşte detaylar..

Akbank konut kredisi hesaplama: Nisan 2024 rakamları şaşırttı! Akbank konut kredisi başvurusu! 

Konut kredisi kullanacak vatandaşlar banka banka güncel faiz oranlarını araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında ise Akbank yer alıyor. İşte Akbank konut kredisi hesaplama ve Akbank konut kredisi başvurusu...

Evlilik kredisine 1.981 çift başvurdu! Evlilik kredisi başvurusu 2024: Aylık 3 bin 125 TL taksitle, faizsiz 150 bin TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca gençlere evlilik desteği çerçevesinde sunulan 150 bin TL'lik faizsiz kredi için Kahramanmaraş'tan 1.981 çift başvuru yaptı. Peki evlilik kredisi başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

Promosyon başvurusu nasıl yapılır? E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika!

Emekli maaş promosyonu almak için başvuruların nasıl yapılacağı merak konusu oldu. İşte E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika! 

Depremzedelere Hibe ve Faizsiz Kredi Başvurusu Başladı mı? İşte Detayları ve Nasıl Başvurulur?

Depremzede hibe ve faizsiz kredi başvurusu detayları belli oldu. Deprem bölgesinde etkilenen vatandaşların evlerin inşa edilmesinde hibe ve faizsiz kredi desteği sunuluyor. Başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. İşte depremzedeler için hibe ve faizsiz kredi desteği detayları…

Kredi kartı başvurusu neden onaylanmaz, onaylanması için ne yapmalı?

Kredi kartları, günlük hayatta birçok insanın finansal işlemlerini kolaylaştıran popüler bir ödeme aracıdır. Ancak, kredi kartı başvuruları her zaman onaylanmayabilir. Peki kredi kartı başvurusu neden onaylanmaz? İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan gelir belgesiz kredi alma imkânı! Krediyi alın 3 ay sonra ödemeye başlayın!

Ziraat Bankası, gelir belgesi olmayan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, kredi başvurusu yapacak müşterilerin gelir belgesi sunmaları gerekmemektedir.

PTT'den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar

PTT, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya, banka kredi puanı düşük olan vatandaşlar için bile kredi başvurusu imkanı tanıyor.

Kredi başvurusu yapacakların dikkatine… Düşük kredi notu nasıl yükseltilir?  

Enflasyondaki baş döndürücü yükselme ev, araba almak isteyenleri kredi almaya yönlendiriyor. Fakat bankaların başvurularına onay vermesinin ilk şartı kişinin kredi notu oluyor. Peki kredi notu neden düşük olur, nasıl yükseltebilirsiniz? İşte ayrıntılar…

Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar...

Burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih gündemde yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar gününde çekecek.

Garanti Bankası müjdeyi verdi! Başvurusu onaylanan herkese geri ödemesiz 500 TL verecek!

Garanti Bankası'ndan müşterilerine müjde niteliğinde bir haber verdi. Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşteri olup bireysel kredi kartı başvurusu onaylananlara 500 TL e-ticaret harcamalara 500 TL bonus verilecek.

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf ve zanaatkârlara destek olması için çıkarılan 'Esnaf Destek Kredi Paketi'nin başvuru şartları ve bu paketten hangi esnafın yararlanabileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

KYK burs başvuruları başladı mı 2022, ne zaman? Yükseköğrenim KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

KYK burs başvurusu, ÖSYM'nin YKS öncelik sonuçlarını açıklamasıyla öne çıkan konulardan biri oldu. 2022 Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü burs başvuru tarihleri öğrenciler tarafından izleniyor. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman ve başvuru nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

banka kredi başvurusu Haberi

banka kredi başvurusu

Halkbank, TEB, Yapı Kredi Bankası ve Akbank'tan kredilerle ilgili son dakika açıklaması geldi.  Bankalar resmi internet siteleri aracılığıyla yapmış oldukları açıklamayla beraber vatandaşlara 5 bin TL ile 50 bin TL arasında acil ihtiyaç kredisi kullandıracağını açıkladı. 36 ay vadeye kadar ödenecek olan bu kredilerin alınabilmesi için bankalardan başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların kredi notunun ve banka kredi sicilinin uygun olması gerekiyor. Nakit ihtiyacı olan kişiler Halkbank TEB Yapı Kredi Bankası ve Akbank üzerinden başvuru yapabilir ve bu bankaların yapmış olduğu düşük faizlerile ihtiyaç kredisini hemen alabilir. 

Başvuru nasıl yapılır? 

Acil kredi ihtiyacı bulunan vatandaşlar başvuruda bulunmak istiyorlarsa ilk olarak hangi banka aracılığıyla başvuru yapması gerektiğini bilmeli. İhtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler kamu bankası aracılığıyla kredi almak istiyorsa Halkbank şubelerini ziyaret edebilir.

Size...