06 / 05 / 2024

banka şubeleri

banka şubeleri

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bankaların şube açmasıyla ilgili değişik taslağını yayımladı. Yönetmelikte şube açmanın serbest olması düzenlendi.

2016'da bankaların şube sayısı 10 bin 781'e ulaştı!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), 2016 Banka, Şube ve Çalışan Sayıları raporunu yayımladı. Rapora göre toplam şube sayısı 10 bin 781 oldu.

Bireysel Emeklilik iptali nasıl yapılır? BES nasıl iptal edilir?

Bireysel Emeklilik iptal işlemi banka şubeleri ve Bireysel Emeklilik birimleriyle gerçekleştirilir. İşte detaylar...

Bankalar 24 Nisan'da kapalı olacak!

İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma kısıtlaması kararına istinaden 31 kentte 24 Nisan 2020 Cuma günü banka şubeleri kapalı olacak.

TOKİ'nin 50 bin konutuna yoğun ilgi! Banka şubeleri kilitlendi!

TOKİ'nin 67 ilde başlattığı 50 bin sosyal konut projesi kampanyasına vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Proje kapsamında son 2 güne girilirken Halkbank şubelerine 13 günde 250 bin kişi başvuru yaptı.

HEP İstanbul'da yüzde 25 peşinatla gerisi banka kredili ödemelerle!

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel: ''Yalnızca yüzde 25 peşinat ödeyerek, yüzde 75 banka kredisi kullanan HEP İstanbullular Ocak 2017’ye kadar kredi taksidi ödemeyecek ve evlerinde Nisan 2017’de oturmaya başlayabilecekler.” dedi.

Selective Port'ta banka kredisi kullanımında 60 ay vadeli ödeme fırsatı!

Alper İnşaat imzası taşıyan Selective Port projesinde fiyatlar 413 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanımında, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi çok avantajlı vade oranları sunuluyor.

Selective Port'ta banka kredili ödemelerle! 60 ay 0.61 vadeyle!

Banka kredisi kullanabilme imkanı da bulunan Selective Port'ta, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi piyasa koşullarının altında vade oranlarıyla büyük avantaj sağlanıyor.

Antalya Kemer'deki banka şubesinde istinat duvarı çöktü!

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde yan tarafındaki arazide yürütülen inşaat çalışması nedeniyle istinat duvarı çöken banka şubesi, tedbir amacıyla boşaltıldı.

Banka faizleri konut sektörünü etkiliyor!

Emlakçılar konut alım satımındaki durgunluğun önümüzdeki aylarda da devam etmesinden korkuyorlar. Vatandaşların nakit para sıkıntısı yaşaması ve banka faizlerini yükselmesi, konut sektörün de yaşanan olumsuzlukların sebepleri arasında yer alıyor.

Kayacity'de banka kredili ödemelerle!

2+1 dairelerin tamamı satılan Kayacity projesinde banka kredisiyle ödemeler yapılabiliyor. Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede toplamda 236 daire yer alıyor.

İş GYO Sirkeci banka binasının 2015 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Fatih İlçesi, Hobyar Mahallesi, 422 ada, 15 Pafta, 18 Parsel'de yer alan Sirkeci banka hizmet binasının değerleme raporunu yayınladı.

Hangi banka kentsel dönüşüm kredisi veriyor?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli alanlarda yer alan riskli binalar yıkılarak yerine yeni binalar inşa ediliyor. Bu kredi genellikle yıkılan evin inşası için kullanılıyor. Peki, hangi banka kentsel dönüşüm kredisi veriyor?

Bağdat Caddesi: İstanbul’un banka şubesi en bol caddesi!

Türkiye’nin en büyük veri tabanı kaynağına sahip şirketi Maptriks’in verilerine göre Bağdat Caddesi 106 banka şubesi ile İstanbul’un en fazla banka şubesine sahip ilçesi olurken Türkiye’de yaklaşık her iki banka şubesinden birisi ise Marmara bölgesinde.

Toya Moda'da banka taksitleri teslimden 15 ay sonra ödeniyor!

Toya Yapı imzasıyla yükselen projede birçok ödeme kolaylığı sunuluyor. Toya Moda sakinleri, Toya Yapı’nın hediyesi sayesinde, 15 ay sonra evlerini teslim aldıktan sonra banka taksitlerini ödemeye başlayacaklar.

banka şubeleri Haberi

banka şubeleri

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bankaların açacakları şubeleri en az otuz iş günü önceden kuruma bildirmeleri ve yapılan değerlendirme sonucunda herhangi bir olumsuz görüş bildirilmemesi kaydıyla şube açmanın serbest olmasını düzenleyen yönetmelik taslağı yayımladı.


BDDK tarafından Bankaların İzne Tabi İşlemleri İle Dolaylı Pay Sahipliğine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı, kurumun resmi sitesinden duyuruldu. 


Taslağa göre bankaların açacakları şubeleri en az otuz iş günü önceden kuruma bildirmeleri ve ikinci fıkraya ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda herhangi bir olumsuz görüş bildirilmemesi kaydıyla şube açmaları serbest olacak. 


Otuz iş günü süresinin uygulanmasında fiili açılış tarihinin dikkate alınacağı belirtilen taslakta, şu ifadelere de yer verildi: 


"Açılacağı bildirilen ancak altı ay içinde açılmayan şubelerin bu süre sonunda yeniden açılmalarının gündeme gelmesi halinde kuruma yeniden başvuruda bulunulur....