04 / 05 / 2024

bankalar emlakçı oldu

bankalar emlakçı oldu

Borcunu ödeyemeyen müşterinin ipotekli gayrimenkullerine el koyan bankalar, emlakçılık yapmaya başladı. En fazla gayrimenkulü satışa çıkaran ise kamu bankaları oldu.

Doğal gaz faturası kabarık gelenlere müjde! Tüm bankalar seferber oldu! Son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Son dönemlerde gündemdeki yerini koruyan doğal gaz faturalarıyla ilgili çeşitli gelişmeler meydana gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede, doğal gaz faturası ödemesi yapan çok sayıda insanı yakından ilgilendiren çok önemli gelişme yaşandı.

Hangi bankalar TOGG kredisi verecek? 36 ay vade ve yüzde 0,99 faizle geri ödeme tablosu!

TOGG T10X için kredi verecek bankalar belli oldu. Kamu bankalarınca yurttaşlara 36 vade ve 0,99 faizle kredi olanağı sağlanacak ve yerli ve milli otomobil TOGG'a ulaşım kolay hale gelecek. Yurttaşlar ayrıntıları araştırmaya başladı. TOGG kredisinde geri ödeme tablosu da belli oldu.

Vakıfbank müthiş bir kredi kampanyasıyla geri döndü! Bütün bankalar suspus oldu!

Vakıfbank tarafından son dakika açıklaması yapıldı ve deprem sonrası başlatılan kampanya çerçevesinde 6 ay ertelemeli kredi verileceği ifade edildi.

Ziraat Bankası efsane bir kampanyayla geri döndü! Bu kampanyayla tüm bankalar suspus oldu!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından olan Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir kampanya başlatıldı. Söz konusu kampanyaya katılanlara 500 lira hediye edileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası müthiş bir kampanyayla geri döndü! Bu kampanyayla tüm bankalar suspus oldu!

Derinleşen ekonomik kriz ve yükselen fiyatlar nedeniyle müşterilerine cazip fırsatlar sunmaya devam eden bankalar arka arkaya kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bu sefer bir kampanya haberi de Ziraat Bankası’ndan geldi.

Emeklilere en yüksek promosyonu veren bankalar belli oldu! İkinci promosyon yolu açık mı? 

SSK ve Bağ-Kur emeklileri en yüksek promosyon veren bankalar listesini merak ediyor. Ayrıca vatandaşlar promosyonun ikinci kere de verilip verilmeyeceğini araştırıyor. İşte yanıtı...

Emlak krizi bankaları perişan etti! Peş peşe iflas kararı açıkladılar

Emlak krizi Çin'de bankaların peş peşe iflas bayrağını çekmesine neden oldu. Parasını çekmek için bankalara hücum eden halkı durdurmak için askerler devreye girdi. Çin Başbakanı Li, ülkede ekonomik toparlanma için 'zahmet ederek çabalamak' gerektiğini söyledi.

Avrupa Merkez Bankası'ndan emlak sektörü açıklaması! İşte sektördeki riskler...

Avrupa Merkez Bankası (AMB) tarafından koronavirüs pandemisinde yüksek fiyatlarla daha çok borçlanılması sebebiyle emlak sektörünün Euro Bölgesi bankalarında önem arz eden bir "güvenlik açığı" olduğunun altı çizildi.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Emlak Konut GYO Beşiktaş parselinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından, Beşiktaş'ta yer alan 1 adet parselin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO'nun Beşiktaş parselinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO KÖY 3. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO KÖY 3. Etap projesinin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 440 milyon 302 bin 430 TL olarak belirlenirken, KDV dahil bu değer 519 milyon 556 bin 867 TL oldu.

2022 emlak vergisinde artış oranları ne oldu?

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren emlak vergisinde artış oranları belli oldu. İşte yeni yılda ödenecek vergi oranları...

bankalar emlakçı oldu Haberi

bankalar emlakçı oldu

Borcunu ödeyemeyen müşterinin ipotekli gayrimenkullerine el koyan bankalar, emlakçılık yapmaya başladı. En fazla gayrimenkulü satışa çıkaran ise kamu bankaları oldu. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'ın 4 bin 700'den fazla arsa, konut, işyerini satışa çıkardığı görüldü. Türkiye'de faaliyet gösteren 22 bankanın satılığa çıkardığı gayrimenkul toplamı ise 10 bini aştı.


Türkiye'de bankalar, esas işlerinin yanında emlakçılık da yapmaya başladı. Borcunu ödeyemeyen vatandaşın ipotekli gayrimenkulleri bankaların eline geçti. Bankalar bu yolla portföylerine giren 10 binden fazla gayrimenkulü satışa çıkardı. Bankaların her birinin internet sitesindeki gayrimenkul satış ilanları incelendiğinde en fazla gayrimenkulü satışa çıkaran bankalar kamu bankaları oldu. Verilere göre Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'ın 4 bin 700'den fazla arsa, konut, işyerini satışa çıkardığı görüldü. Türkiye'de faaliyet gösteren 22 bankanın satılığa çıkardığı gayrimenkul toplamı...