21 / 05 / 2024

bankalar faiz indirimine devam eecek mi

bankalar faiz indirimine devam eecek mi

BDDK Başkanı Akben, bankaların faiz indirimlerine devam edeceğini belirterek " Kredi faizlerinin indirimi konusunda olumlu seyir devam ediyor, bundan sonraki süreçte de kredi faizlerinin indirimleri bankalar arasında daha da yaygınlaşacak" dedi.

Bankalar faiz oranlarını peş peşe değiştirdi! Hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminde yer alan mevduat faizleri yeniden değişti. Peki hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat!

Altın fiyatları, Fed'in Mart ayında faiz indirimine gideceğini yönelik beklentilerin etkisiylr yükslişte. Bugün  Gram, çeyrek, yarım, tam ve Ata altın ne kadar oldu? 22 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 altın fiyatları

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) mart ayında faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerin etkisiyle yukarı yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Ocak 2024 altın fiyatları.

Ziraat Bankası'ndan 120 ay vadeli konut kredisi! 

Konut sahibi olmak son dönemlerde vatandaşların zorlanmasına neden oluyor. Buna göre, bankalar faiz oranlarını yükselttikçe konut fiyatları da artış gerçekleşiyor. Nakit parası olmayanlar da çareyi bankaların sunduğu konut kredilerinde aramaktadır. İşte, 120 ay vadeli konut kredisi detayları...

Altın fiyatları zirveden gerilemeye doğru yöneldi...

Altının ons rakamı, Fed'in faiz indirimine yönelik beklentiler ile tarihi rekorunu 2148 dolara taşırken; gram altın da zirvesini yenilemiş oldu ve 2000 liraya kadar geldi. Altın fiyatları sonrasında, dolar endeksi ve ABD tahvil faizlerindeki artışın etkisi ile rekor seviyeden aşağı doğru geriledi. İ

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesinde!

Altın fiyatları, doların zayıflaması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek yılın ilk yarısında faiz indirimine gidebileceğine dönük beklentilerin güçlenmesiyle son 7 ayın zirvesine yükseldi.

Selçuk Geçer dolar yatırımcılarını son kez uyardı: Dolar taklayı o gün atacak, tam bu kadar olacak! 

Merkez Bankaları faiz kararı sonrası tüm gözler dolar kuruna çevrilirken, dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları son kez uyararak ''Dolar taklayı o gün atacak'' dedi.

Küresel piyasalarda neler oluyor? ABD’de açık iş sayısında tarihi düşüş yaşanıyor! Hemen bakın!

ABD'de JOLTS Açık İş Sayısı, Temmuz ayında 8 milyon 827 bin ile Mart 2021'den bu yana en düşük seviyesini kaydetti. Asya borsaları Çin’in faiz indirimine gideceği beklentisiyle yükselişe geçti.

Goldman Sachs, Fed'in hangi tarihten itibaren faiz indirimi yapacağını açıkladı!

ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, Fed'in faiz indirimine 2024 ikinci çeyrekte başlamasını bekliyor. Şirket ekonomistleri, "Çeyrek başına 25 baz puanlık kesinti öngörüyoruz ancak bunun hızı konusunda emin değiliz" ifadesini kullandı.

Elinde 1 doları bile olanlar bu habere hemen baksın! Dolar böyle giderse...

Merkezi Londra'da bulunan varlık Yönetim Şirketi Eurizon SLJ Capital, Fed'in enflasyondaki gerileme sebebiyle faiz indirimine gideceğini ve bu durumun doları zarara uğratacağına inanıyor. Şirketin tahmini, doların önümüzdeki sene yüzde 10-15 kıymet kaybedebileceği yönünde.

Morgan Stanley’den Türkiye için şok faiz tahmini!

Morgan Stanley ekonomistleri, Merkez Bankası'nın 23 Şubat tarihinde gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu toplantısında 100 baz puan faiz indirimine gideceğini ve bu eğilimin mart ayında da devam edeceğini belirtti.

Piyasaların beklediği haber geldi! İki dev banka faiz kararlarını duyurdu!

Hem yurt dışı hem de yurt içindeki piyasaların adeta nefeslerini tutarak beklediği faiz kararları açıklandı. Avrupa ve İngiltere merkez bankaları faiz kararlarını duyurdu. Peki bu iki dev bankanın faizle ilgili kararları nasıl oldu?

Gören duyan başvuru yapmaya koşuyor! 31 Ocak'a kadar 10.000 TL alacak şanslılardan biri olabilirsiniz! 7'den 70'e herkes yararlanacak

Faiz oranları son dönemde en çok konuşulan konulardan biri. Merkez Bankası'nın tavsiyesi üzerine tüm bankalar faiz oranlarını değiştirdi. Bu düzenlemeleri yapan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, birçok vatandaşı şaşırttı. Düşük faiz kampanyaları ile oldukça ilgi gördü. Daha fazla detay için habe

bankalar faiz indirimine devam eecek mi Haberi

bankalar faiz indirimine devam eecek mi

BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, İstanbul Finans Merkezi'nin Temel Atma töreninde Sabah.com.tr'ye önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Akben bankaların faiz indirimlerine devam edeceğini belirterek " Kredi faizlerinin indirimi konusunda olumlu seyir devam ediyor, bundan sonraki süreçte de kredi faizlerinin indirimleri bankalar arasında daha da yaygınlaşacak" dedi.


BDDK'DA FETÖ'YE GEÇİT YOK!

BDDK içerisindeki FETÖ'cü yapılanmanın 15 Temmuz öncesinde belirlenerek temizlik operasyonunun başlatıldığını söyleyen Akben "15 Temmuz darbe girişiminin ardından kamuda büyük bir temizlik operasyonu gerçekleştirildi. BDDK olarak kurum içerisindeki FETÖ'cüleri tespit etme çalışmalarımız daha önceden başlamıştı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve çevresindekilere ait hesapları usulsüz bir şekilde sorgulayan FETÖ'cü 29 murakıp haricinde toplamda 140 paralelci BDDK personel ile kurumun bağını kestik. BDDK ve ona bağlı tüm kurumlarda bundan sonraki süreçte de bu...