06 / 05 / 2024

bankaların kredi faizlerinde son durum ne

bankaların kredi faizlerinde son durum ne

4 bankada kıyamet koptu. Garanti, Ziraat Akbank, ING peş peşe açıkladı. Rakamları görenlerin gözleri fal taşı gibi açıldı..

Faizsiz kredi için son 6 gün uyarısı geldi, hesaplara anında geçiyor! İşte bankaların Nisan 2024 kampanyaları!

Bankalar müşteri kazanabilmek için yeni kampanyalarını açıklarken, faizsiz kredi kampanyasında da artık son 6 güne girildi. İşte bankaların 0 faizli kampanyaları...

Merkez Bankası'nın faiz kararına 2 gün kala mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika banka banka aylık getiri!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler mevduat faizlerini tercih ediyor. Peki bankaların mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika mevduat faizi oranları...

1 milyon TL'nin getirisi ne kadar? Bankalar ticari kredi faiz oranlarını da güncelledi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımladığı veriler kapsamında, 1-3 aylık Türk Lirası mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Ticari kredi faizleri de yüzde 66,3'ten yüzde 67,5'e kadar çıktı. Özel bankaların bazıları TL mevduata verdiği faiz oranlarını güncelledi.

Kredi faizleri fırladı! 1 haftada 7 puanın üzerinde artış!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 50’ye çıkarmasından sonra bankalar da kredi faizlerinde artışlar yaptı. Paylaşılan detaylara göre ihtiyaç kredilerindeki artışlar 40-200 baz puan arasında kalırken, ticari kredilerde 700 baz puanlık artırım oldukça dikkat çekti.

Bankaların güncel 100 bin TL ihtiyaç kredi oranları ve taksitleri nelerdir?

Vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için en uygun ihtiyaç kredisini bulmak istiyorlar. Buna göre, bankaların sunduğu farklı masraflı ve ödeme seçenekleri göz önünde bulundurularak kredi karşılaştırması yapılıyor. 

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Bankaların kredi kartı alacakları 1 trilyon 273 milyar 609 milyon TL'ye çıktı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre bankaların kredi kartı alacakları 1 trilyon 273 milyar 609 milyon TL'ye çıktı...

Konut kredisinde bankaların açıkladığı geri ödeme rakamları korkuttu!

Ev sahibi olmak isteyenler kredi bulmakta zorluk yaşarken, bankaların istediği faiz ve geri ödeme miktarları vatandaşları endişelendiriyor.  10 yıllık geri ödemeli kredilerde faizlerle ödeme dörde katlanıyor.  İşte 2 milyon TL için bankaların istediği taksit ve geri ödeme tutarları.

İhtiyaç-taşıt-konut kredisi faizlerinde son dakika! Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank peş peşe açıkladı!

İhtiyaç-taşıt-konut kredi faiz oranları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bankaların kredi faiz oranlarında son durum ne? Hangi banka kaç oranla kredi veriyor?  İşte Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank güncel faiz oranları...

Emlak devi Signa'nın çöküşü, Avrupa'daki bankaların kredi kalitesini vurdu!

Avrupa'nın önde gelen emlak ve perakende holdinglerinden Signa'nın iflası bankaları da etkiledi. Bazı ülkedeki bankaların kredibilitesi ve karları üzerinde olumsuz bir etki olarak tanımlandı.

Kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi: İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak rakamlar! 

Merkez Bankası'nın politika faizinde 500 baz puanlık artışa gitmesinin ardından, kredi kartı ve ticari kredi faizlerinde üst limitler yükseldi. İşte 1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak rakamlar! 

Bankaların mevduat faizlerinde şok artış! 100 bin liranın bir aylık getirisi ne kadar oldu?

Bankaların mevduat faizlerinde yükseliş devam ediyor. Peki, 100 bin liranın bir aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi için bankalar emeklilere kredi veriyor mu?

Milyonlarca emeklinin merak ettiği konuların başında gelen banka kredileri araştırılmaya devam ediyor. Emeklilere bankaların kredi verip vermediği belli oldu. Peki bankalar emeklilik için ne kadar kredi veriyor? Kredi için gerekli evraklar neler?

bankaların kredi faizlerinde son durum ne Haberi

bankaların kredi faizlerinde son durum ne

Ekim ayının ortalarına yaklaştığımı şu günlerde 4 bankada peş peşe kıyamet koptu. Faiz oranlarını geçtiğimiz aylarda değiştiren Ziraat Bankası ve Garanti'den sonra Akbank ve ING de faiz değişikliklerini peş peşe duyurdu.

Nakit sıkıntısı çeken pek çok kişihtiyaç kredisi faiz oranlarında son durum ne? Ekim ayında en düşük ihtiyaç kredisi faizini hangi banka veriyor? 

Ziraat Bankası ve Garanti faiz oranlarını geçtiğimiz aylarda değiştirmişti. Şu an ise;
Akbank'ın 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi için sunduğu faiz oranı 2,18 iken, yeni faiz oranı 2,11 oldu.
ING'nin 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi için sunduğu faiz oranı 2,34 iken, yeni faiz oranı 2,24 oldu.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI 13 EKİM 2022
Tutar: 49 bin 001 Türk Lirası
Vade: 36 ay
36 ay için...