28 / 04 / 2024

bankaların mevduat faiz oranları 2020

bankaların mevduat faiz oranları 2020

Bankacılık sektörünün mevduatı 3 trilyon 379,6 milyar lira, kredi hacmi de 3 trilyon 318,3 milyar lira oldu.

Bankalar mevduat faizlerini artırdı!

TCMB ve BDDK'nın bankalarla gerçekleştirdiği ekonomide normalleşme ve değerlendirme toplantısının ardından bankalar mevduat faizlerini artırdı.

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Mevduat faizleri yine güncellendi!  2 milyon TL'nin faiz getirisi ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, beklentilere paralel faizi yüzde 45'te sabit tuttu. Merakla beklenen bu karar sonrası bankaların da faiz oranlarında peş peşe güncellendi. Peki 2 milyon TL'nin faiz getirisi ne kadar oldu? İşte banka banka mevduat faizi rakamları...

Konut kredisinde bankaların açıkladığı geri ödeme rakamları korkuttu!

Ev sahibi olmak isteyenler kredi bulmakta zorluk yaşarken, bankaların istediği faiz ve geri ödeme miktarları vatandaşları endişelendiriyor.  10 yıllık geri ödemeli kredilerde faizlerle ödeme dörde katlanıyor.  İşte 2 milyon TL için bankaların istediği taksit ve geri ödeme tutarları.

Bankaların mevduat faizi yarışı iyice kızıştı! 150 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar Şubat 2024?

Şubat ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerce yastık altında parası olan vatandaşlar da bankaların mevduat faizlerini merak ediyor? Peki 150 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

12 banka peş peşe açıkladı! 1 milyon TL için hangi banka ne kadar faiz veriyor? Hemen bakın!

Yastık altında parası olan vatandaşlar hangi bankanın ne kadar mevduat faizi verdiğini araştırıyor. Peki bankaların mevduat faizlerinde son durum ne? 1 milyon TL için hangi banka ne kadar faiz veriyor? Hemen bakın...

Yastık altı parasını bankaya yatırana fırsat! Ocak sonunda bankaların mevduat getirisi ne kadar?

Birikim sahibi olan pek çok kişi, yükselen enflasyon oranlarına karşı koruma sağlamak ve getiri elde etmek amacı ile mevduat faiz oranlarını araştırmaya başladılar.

Faiz yükseldi, bankaların uyguladığı faiz getirisi rakamları değişti! 1 milyon TL'nin getirisi ne kadar oldu?

TL mevduat faizlerinde düşüş sürerken; dün açıklanan veriler kapsamında, bankacılık sektörünün mevduatı da geçen hafta 11,3 milyar lira azaldığı belirtildi. 

350.000 TL taşıt kredisi, 4 yıl vadeli uygun faizli nasıl ödersiniz? Bankaların faiz oranları ve taksitleri...

Araç sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için, bankaların sunduğu taşıt kredileri büyük önem taşımaktadır. Buna göre, özel bankaların 4 sene vadeli, 350.000 Türk Lirası tutarındaki taşıt kredileri ve hesaplama, taksitleri neler? İşte haberin detayları...

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 1 milyon TL'nin banka banka faiz oranları!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından uygulanan faiz artırım politikasının etkisiyle, aralık ayında bankaların mevduat faiz oranları da değişti. Peki hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte banka banka faiz oranları...

DASK fonlarında mevduat düzenlemesi! Tüm bankaların hesaplarında değerlendirilebilecek!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) fonlarının tüm bankaların vadeli ya da vadesiz mevduat ve katılma hesaplarında değerlendirilmesine karar verildi. Söz konusu düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mevduat faiz oranları yatırımların değerini katlama devam ediyor: Bu bankalar cazip fırsatlar sunuyor

Günümüzde tasarruflarını değerlendirmeyi düşünen birçok kişi için bankalardaki mevduat faiz oranları oldukça önemlidir. Mevduat hesapları, birikimlerini artırmak isteyen bireyler arasında giderek daha popülerleşmiştir. Bazı bankaların sunduğu mevduat faiz oranları yatırımların değerini artırıyor.

32 günlük vadeli mevduat faiz oranları son derece rekabetçi bir seviyeye ulaştı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamlarının ardından, bankaların vadeli mevduat hesapları için sunulan faiz oranlarında belirgin bir artış yaşandı. Vadeli mevduat hesaplarına yatırım yapmak bu dönemde oldukça önemli bir finansal karar haline geldi.

Elinde nakit parası olanlar dikkat! 100 ve 200 bin TL’nin aylık faiz kazançları peş peşe açıklandı!  

Bankaların mevduat hesapları için revize ettiği faiz oranları, vatandaşlar için önemli bir yatırım fırsatı sunuyor. 32 günlük mevduat hesaplarında ortalama yüzde 40 faiz verilirken, 92 günlük mevduat hesaplarında ise yüzde 45.5 ortalama ile faiz teklifi sunuluyor. İşte detaylar...

bankaların mevduat faiz oranları 2020 Haberi

bankaların mevduat faiz oranları 2020

Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, geçen hafta 86,6 milyar lira artarak 3 trilyon 379,6 milyar liraya yükseldi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı. Buna göre, bankacılık sektöründeki toplam mevduat (bankalararası dahil) 7 Ağustos ile biten haftada 86 milyar 572 milyon 101 bin lira artarak 3 trilyon 293 milyar 58 milyon 304 bin liradan, 3 trilyon 379 milyar 630 milyon 405 bin liraya çıktı. Bu dönemde bankalardaki TL cinsi mevduat yüzde 1,54 azalışla 1 trilyon 530 milyar 218 milyon 769 bin lira, yabancı para (YP) cinsinden mevduat ise yüzde 6,15 artarak 1 trilyon 724 milyar 226 milyon 687 bin lira oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bankalarda bulunan toplam YP mevduatı, geçen hafta 6 milyar 199...