18 / 07 / 2024

bankaların mevduat faiz oranları 2020

bankaların mevduat faiz oranları 2020

Bankacılık sektörünün mevduatı 3 trilyon 379,6 milyar lira, kredi hacmi de 3 trilyon 318,3 milyar lira oldu.

Bankalar mevduat faizlerini artırdı!

TCMB ve BDDK'nın bankalarla gerçekleştirdiği ekonomide normalleşme ve değerlendirme toplantısının ardından bankalar mevduat faizlerini artırdı.

Elinde 500 bin TL'si olana bankalar 32 günde tam bu kadar veriyor! İşte en yüksek mevduat faiz oranları...

BDDK’nın paylaştığı 14 Haziran 2024 haftası verilerine göre bankalardaki toplam Türk Lirası mevduatı ilk defa 10 trilyon lirayı geçti. Peki banka mevduat faizlerinde son durum ne? İşte en yüksek mevduat faiz oranları...

Mevduat faizlerinde Haziran 2024 değişikliği! 1 milyon TL'nin banka banka aylık getirisi belli oldu! Hemen bakın!

Yastık altında parası olan pek çok kişi bankaların mevduat faizi oranlarındaki son durumu araştırıyor. Peki bankaların mevduat faiz oranlarında son durum ne oldu? İşte banka banka Haziran 2024 mevduat faizi oranları...

Mevduat faiz oranlarında Haziran 2024 şoku! 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi kaç TL?

Gündemden düşmeyen mevduat faiz oranlarında değişikliğe giden bankalar yeni faiz oranlarını da resmi web siteleri üzerinden duyurdu. Peki 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi kaç TL?

Mevduat faiz oranları değişti! 1 milyon TL'si olanlar, 42 bin TL alabilir...

Haziran 2024 itibari ile Türkiye'deki mevduat faiz oranları, Merkez Bankası'nın para politikası kararları ve enflasyon verileri kapsamında değişiklik gösterdi. Buna göre faiz oranları da güncellendiği kaydedildi.

Mevduat faizlerinde büyük deprem! Bankalar oranları tek tek güncelledi, 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar? 

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizleri de değişti ve pek çok banka faiz oranlarında değişikliğe gitti. Peki bankaların mevduat faizi oranlarında son durum ne oldu? En yüksek faizi hangi banka veriyor?

Bankaların 32 günlük faizi tek tek hesaplandı! En yüksek faiz hangi bankada? Garanti, ING, QNB, İş...

Bankaların mevduat faizi pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki en yüksek faizi hangi banka veriyor? İşte banka banka o oranlar...

100 bin TL'nin 92 günlük faizi ne kadar? İşte Mayıs 2024 Yapı Kredi, TEB, Akbank, ING, Enpara faiz oranları!

Merkez Bankası'nın faiz kararlarından sonra en merak edilen konulardan bir tanesi de bankaların mevduat faizleri oldu. Peki 100 bin TL'si olan birinin 92 günde kaç TL kazancı olacak?

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarında son durum! Ziraat, Vakıf, Halkbank'ta 1.5 milyon TL'nin taksit tablosu!

Yeni bir konut almak isteyenler bankaların konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yaparken, kamu bankaları da faiz oranlarını peş peşe açıkladı. İşte Ziraat, Vakıf, Halkbank'ta 1.5 milyon TL'nin taksit tablosu...

Akbank mevduat faiz oranlarını güncelledi! Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Mevduat faizlerinde yaşanan artış sebebi ile vatandaşlar Türk Lirası'na yönelmiş oldu. Buna göre, elinde doları olanlarda mevduat faizlerini araştırıyorlar. Mevduat faiz oranları kaç TL?, Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Banka banka mevduat faiz oranları değişti! 1 milyon liranın getirisi ne kadar?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) son açıkladığı verilere kapsamında, 1-3 aylık mevduat faizi yüzde 68,9'da yüzde 68,1'e kadar geriledi. Buna göre, bazı bankalar, mevduat faiz oranlarını güncelledi. 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar, en fazla faiz oranı veren banka hangisi?

Parasını mevduat faizine koymak isteyenlere kritik uyarı! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı var!

Bankaların mevduat faizleri binlerce kişi tarafından sık sık araştırılıyor. Bankalar mevduat faizlerini değiştirmesiyle, vatandaşlar internet bankacılığından araştırma yaparken, uzman isim 'Şube ve internet bankacılığı' arasındaki farka dikkat çekti. 

Merkez Bankası'nın faiz kararına 2 gün kala mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika banka banka aylık getiri!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler mevduat faizlerini tercih ediyor. Peki bankaların mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika mevduat faizi oranları...

1 milyon TL'nin getirisi ne kadar? Bankalar ticari kredi faiz oranlarını da güncelledi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımladığı veriler kapsamında, 1-3 aylık Türk Lirası mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Ticari kredi faizleri de yüzde 66,3'ten yüzde 67,5'e kadar çıktı. Özel bankaların bazıları TL mevduata verdiği faiz oranlarını güncelledi.

bankaların mevduat faiz oranları 2020 Haberi

bankaların mevduat faiz oranları 2020

Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, geçen hafta 86,6 milyar lira artarak 3 trilyon 379,6 milyar liraya yükseldi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı. Buna göre, bankacılık sektöründeki toplam mevduat (bankalararası dahil) 7 Ağustos ile biten haftada 86 milyar 572 milyon 101 bin lira artarak 3 trilyon 293 milyar 58 milyon 304 bin liradan, 3 trilyon 379 milyar 630 milyon 405 bin liraya çıktı. Bu dönemde bankalardaki TL cinsi mevduat yüzde 1,54 azalışla 1 trilyon 530 milyar 218 milyon 769 bin lira, yabancı para (YP) cinsinden mevduat ise yüzde 6,15 artarak 1 trilyon 724 milyar 226 milyon 687 bin lira oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bankalarda bulunan toplam YP mevduatı, geçen hafta 6 milyar 199...