28 / 04 / 2024

Banker Altunizade Necip Bey

Banker Altunizade Necip Bey

1835-1855 yılları arasında banker Altunizade Necip Bey tarafından, mimar Garabed Balyan'a yaptırılan Kandilli'deki Abut Efendi Yalısı, 2007 yılında 40 milyon dolara (53 milyon 200 bin liraya) satılmayı bekliyormuş.

2007 yılında Abut Efendi Yalısı 40 milyon dolara satılık!

1835-1855 yılları arasında banker Altunizade Necip Bey tarafından, mimar Garabed Balyan'a yaptırılan Kandilli'deki Abut Efendi Yalısı, 2007 yılında 40 milyon dolara (53 milyon 200 bin liraya) satılmayı bekliyormuş.

Coldwell Banker Türkiye'de büyüyecek!

DÜNYADA 6 kıtada, 51 ülkede, 3.600 ofisi ve 100 bin danışmanı ile 108 yıldır hizmet veren Coldvvell Banker, Türkiye'de büyüme kararı aldı...

1973 yılında Altunizade'de 400 yataklı huzur evinin temeli atılmış!

1973 yılında İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı tarafından Üsküdar Altunizade'de yaptırılacak olan 400 yataklı hastane ve huzurevlerinin temeli, Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk tarafından atılmış.

Coldwell Banker Bolu'da ilk ofisini açtı!

Dünyada 6 kıtada, 51 ülkede, 3600 ofisi ve 100 bin danışmanı ile 108 yıldır hizmet veren Coldwell Banker, Türkiye'de büyümeye devam ediyor...

Necip Nasır İzmir'de kentsel dönüşümü konuştu!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'ı makamında ziyaret etti; toplantıya kentsel dönüşüm konusu damgasını vurdu...

Coldwell Banker Türkiye yeni ofisiyle Bolu'da!

Coldwell Banker Türkiye yeni ofisiyle Bolu'da. Dünyanın ilk ve en köklü gayrimenkul şirketi Coldwell Banker'ın Bolu'daki ilk ofisi "Doğa", düzenlenen açılış töreni ile hizmete başladı.

Necip Nasır'dan İzmir'e kentsel dönüşüm ziyareti!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, İzmir Çevre Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusunda görüş alışverişinde bulundu. Nasır sektörün daha sağlıklı işlemesi için köprü görevi üstlendiklerini söyledi.

Ümraniye Necip Fazıl, 14934 parsel imar planı askıda!

Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi, eski 105 yeni 14934 parselin doğusunda yer alan terkinli alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. İşte o plan...

Necip Nasır: Kentsel dönüşümle dünya kenti oluruz!

İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu hatırlatan Necip Nasır, hem bina stoğunu sağlamlaştıracak hem de kenti yaşanabilir hale getirecek 6306 sayılı kentsel dönüşüm yasasının daha da önem kazandığını dile getirdi.

Necip Nasır: İzmir'de kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır yaptığı açıklamada mevcut konut stoğunun depreme dayanıklı olmadığını söyleyerek kentsel dönüşüm konusunda hızlanmalı rekete geçmek için beklenecek vakit olmadığını vurguladı.

Necip Nasır: Dönüşüm için eyleme geçilmeli!

Müteahhitler Federasyonu ( MÜFED ) Başkanı Necip Nasır, seçimlerin bittiğini, büyükşehir ve de ilçe belediyelerinin bir an önce kentsel dönüşüm konusunda harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Necip Nasır: Kentsel dönüşüm için eyleme geçilmeli!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, seçimlerin bittiğini, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin bir an önce kentsel dönüşüm konusunda harekete geçmesi gerektiğini dile getirdi. Necip Nasır kentsel dönüşüm planlarında eksik var dedi.

Necip Nasır: İzmir'de kentsel dönüşüme hemen başlanmalı!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, seçimlerin bittiğini, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin bir an önce kentsel dönüşüm konusunda harekete geçmesi gerektiğini söyledi. Nasır, İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme uğrayacağını da hatırlattı.

Banker Altunizade Necip Bey Haberi

Banker Altunizade Necip Bey



'Gümüş'ün yalısı 40 milyon dolara satılık


Bir dönem Kurtlar Vadisi ve Savcının Karısı gibi dizilere ev sahipliği yapan, kısa bir süre Sağır Oda dizisinin, son 3 yıldır ise Kanal D’nin sevilen dizisi Gümüş'ün çekimlerinin yapıldığı Abut Efendi Yalısı, 40 milyon dolara satılmayı bekliyor.


Yalının, dizilerden bölüm başına 25 bin YTL kira aldığı magazin basınında yer almıştı. Yalıyı 1853’te Altunizade Necip Bey yaptırmıştı.


    DOLMABAHÇE Sarayı'ndan esinlenerek yapılan ve televizyon müdavimlerinin yakından tanıdığı, görkemli Abut Efendi Yalısı, 10 yıl arayla ikinci kez satılığa çıktı. Yalının satış bedeli bu kez 40 milyon dolar olarak belirlendi. Yalının son sahibi olan Salat yağlarının sahibi...