11 / 05 / 2024

Banu Okyay

Banu Okyay

Rebirth Yapı İnşaat ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Banu Okyay tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Esenyurt, Mevlana Mahallesi, Evliya Çelebi (2) Caddesi'nde kuruldu.

Zeynep Bodur Okyay’ın yalısı dizilere kiralanacak!

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın Beykoz’daki yalısı dizi ve film setlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Okyay, 2015’te 12 milyon dolara satın aldığı 500 metrekarelik yalısını 30 bin dolara kiralayacak.

VIA GYO’nun yeni PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye'nin en değerli yatırımlarını hayata geçiren ve ilkleri içerisinde barındıran projeleriyle adından söz ettiren VIA GYO ile el sıkıştı.

Ispartakule Banu Evleri 2'de 36 ay vadeyle!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Ispartakule Banu Evleri 2'de teslimlerin Ağustos 2018’de yapılması planlanıyor. Projede firma bünyesinde 36 ay taksit yapılabiliyor...

Banu Evleri Ispartakule 2'de teslimler 2018'de!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Ispartakule 2 projesi 18 bin metrekare alan üzerine konumlandırıldı. Esnek ödeme avantajı sunulan projede teslimlerin Ağustos 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Banu Evleri Ispartakule 2'de 36 ay taksit imkanı!

Yapımına 2016 yılının Ocak ayında başlanan Banu Evleri Ispartakule 2'de konut teslimlerinin Ağustos 2018’de yapılması planlanıyor. Proje için firma bünyesinde 36 ay taksitle banka kredisi kullanılabiliyor.

Banu Evleri Ispartakule 2'de yaşam 2018'de başlıyor!

3 farklı tipte 220 adet konuttan oluşan Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri Ispartakule 2'de daire teslimlerinin Ağustos 2018’ de gerçekleştirilmesi planlanıyor..

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde esnek ödeme olanağı!

Toplamda 51 bin metrekare inşaat alanına sahip Banu Evleri 2; 4 adet apartman bloğu içerisinde 3 farklı tipte 220 adet konuttan oluşan konforlu daire seçenekleri ile, geniş ailelere ferah alanlar sağlıyor.

Banu Evleri 2'de 36 ay vade imkanı!

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde firma bünyesinde 36 ay taksitle banka kredili ödemeler yapılıyor. Projede oturumların 2018 yılının Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

Banu Evleri 2 Ispartakule'de özel avantajlarla ev sahibi olma fırsatı!

Hasanoğlu İnşaat'ın yüksek yatırım fırsatı sunduğu, aile yaşantısına hitap eden projesi Banu Evleri 2 Ispartakule'de özel avantajlarla daire sahibi olunuyor...

Rönesans Gayrimenkul'ün PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırım şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile el sıkıştı.

Ofton İnşaat'ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Başta inşaat, otomotiv, sağlık olmak üzere birçok farklı sektöre medya iletişimi alanında hizmet veren Banu Ergin PR, Ofton İnşaat’la el sıkıştı.

Banu Evleri 2 Ispartakule satış fiyatları!

Banu Evleri 2 Ispartakule satış fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. Banu Evleri 2 Ispartakule projesinde 220 daire ve 16 dükkan yer alıyor...

Banu Evleri 2 Ispartakule ödeme planı!

Banu Evleri 2 Ispartakule ödeme planı dahilinde 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Banu Evleri 2 Ispartakule projesinde 2+1'ler 389 bin TL'ye satılıyor...

Banu Okyay Haberi

Banu Okyay

Rebirth Yapı İnşaat ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Banu Okyay tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Esenyurt, Mevlana Mahallesi, Evliya Çelebi (2) Caddesi'nde kuruldu. 


Rebirth Yapı İnşaat ve Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-   Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut , işyeri , ticarethane inşaatlarını yapmak , satmak ,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinden veya başkalarınaait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinden ve yurt dışından her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak  ve müstakil konut ,toplu konut, afet konutları , katlı otoparklar ,sanayi tesisleri , iş hanları ,fabrikalar yollar , barajlar ve göletler , park ve bahçe düzenlemeleri ve turistlik tesisler ,...