05 / 05 / 2024

Banyan Tree nef otel

Banyan Tree nef otel

Uzun süredir Türkiye’ye yatırım yapması beklenen dünyanın sayılı resort’larından Banyan Tree, Nef ortaklığıyla Avrupa’daki ilk otelini Bodrum’da açacak.

Nef, Banyan Tree ile Bodrum'a iddialı giriyor!

Banyan Tree'nin 2019 yazında açılacağını belirten Erden Timur, "30 özel rezidansın işletmesini Banyan Tree yapacak. 2018 yazında teslimini planladığımız 359 bağımsız birimden 120'sini şimdiden kendi müşterilerimize sattık" dedi.

Nef Bodrum'un işletmesini Banyan Tree üstlendi!

Dünyaca ünlü zincir marka Banyan Tree Türkiye’ye geliyor. Singapurlu otelci, Bodrum’da Nef’in 120 milyonluk yatırımla inşa edeceği lüks otelin 25 yıl işletmesini üstlendi.

Nef, Bodrum'da otel açacak!

Uzun süredir Türkiye’ye yatırım yapması beklenen dünyanın sayılı resort’larından Banyan Tree, Nef ortaklığıyla Avrupa’daki ilk otelini Bodrum’da açacak.

Nef Bodrum projesi için Banyan'la görüştü!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Jale Özgentürk bugünkü yazısında Nef'in yeni projesini değerlendirdi. Özgentürk, Nef'in Yalıkavak'taki Bodrum projesi için Banyan'la görüştüğünü söyledi.

Nef İki Haliç projesi fiyatları !

Nef İki Haliç projesi fiyatları tercih edilen konut tipine, yer aldığı kata ve gördüğü cepheye göre farklılık gösteriyor

Nef 2 resimleri !

Nef 2 projesi, Haliç'te içerisinde 2 farklı proje olan 288 konutluk bir konut projesi olarak yükseliyor

Nef 2 Haliç resimleri !

2 farklı projeyi içerisinde barındıran Nef 2 projesi kapsamında 35 metrelik 4 blok ve 288 konut yer alıyor...

Nef Haliç satılık !

Nef Haliç satılık dairelerin fiyatları istenilen konutun yer aldığı kata ve cepheye bağlı olarak değişim gösteriyor...

Nef 2 Haliç fiyatları !

Nef 2 Haliç fiyatları istenilen konutun katına ve cephesine göre farklılık gösteriyor

Nef 2 Haliç satılık !

Nef 2 Haliç satılık konutların fiyatları ve ödeme koşulları satış ofisleriyle sağlanan irtibatla öğreniliyor

Nef 2 ödeme planı !

Nef 2 ödeme planı kapsamında yer alan konutlar için düzenlenen fiyat ve ödeme planı satış ofislerinden öğreniliyor...

Nef 2 fiyat listesi !

Nef 2 fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları satış ofislerinde bire bir öğreniliyor. Projede garantili sistemle ödemeler yapılıyor

NEF, ArkiPARC 2013’ün platin sponsoru oldu!

Projelerinde yenilikçi tasarım ve kaliteli yaşam alanları sunan NEF, bu yıl “Kentsel Kalite için Diyalog” temasıyla gerçekleşecek ArkiPARC 2013 etkinliğinin platin sponsoru...

Banyan Tree nef otel Haberi

Banyan Tree nef otel

Gayrimenkul sektörünün lideri Nef ile dünyanın en prestijli otel zincirlerinden Banyan Tree, güçlerini ‘Nef Bodrum’ projesi için birleştirdi. Zincirin Avrupa’daki ilk ve tek projesi Banyan Tree Bodrum, Yalıkavak’ta Nef Bodrum’un içinde hizmet verecek.


Singapur menşeli dünyanın lider resort’larından Banyan Tree, Nef’in İstanbul dışındaki ilk projesi Nef Bodrum’la Türkiye’ye geliyor. Asya, Amerika, Afrika ve Orta Doğu’da 28 ülkede, 40’dan fazla otel ve tatil köyü ile hizmet veren Banyan Tree, dünyada lüks ve konforlu konaklamanın adresi olarak gösteriliyor ve dünyanın en yüksek oda fiyatlı ilk 5 resort otel zinciri arasında yer alıyor. Banyan Tree; Phuket, Malpler, Seyşeller, Bali gibi önemli destinasyonlardaki otel ve tatil köylerinin yanı sıra; 66 spa merkezi, 80 mağaza ve 3 golf sahasıyla ile dünyanın önde gelen premium resort,...