01 / 05 / 2024

banyo aletleri

banyo aletleri

Teknolojinin uğradığı son durak banyolar oldu. Akıllı klozetler, bluetooth bağlantısına sahip olan duş başlıklarıyla en akıllı banyolar hayatımızdaki yerini almaya başladı.

Kale Hayalimdeki Banyo ile mükemmel banyoya sahip olma fırsatı!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün öncü markası Kale, yeni hayata geçirdiği ‘ Hayalimdeki Banyo ’ uygulamasıyla; banyosunu değiştirmek isteyen katılımcılara, mükemmel bir banyoya kavuşma şansı sağlıyor.

Creavit Su Damlası Drop banyo mobilyası enerjiyi banyolara taşıyor!

“Banyo bu tarafta” sloganıyla keyif veren banyolar tasarlayan Creavit’ten yeni bir banyo mobilyası geliyor. “Su damlası” anlamına gelen Drop Banyo Mobilyası, suyun mucizevi yaşam enerjisini banyolara taşıyor.

Orka Banyo Dubai Big 5 Show'da ilgi odağı oldu!

Teknoloji ile el işçiliğini fonksiyonel ve sanatsal çizgilerle buluşturan ORKA® Banyo'nun zarif tasarımları, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda yoğun ilgi ve büyük beğeni topladı.

Arzum Elektrikli Ev Aletleri kupon ödemelerini yayınladı!

Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Arzum Elektrikli Ev Aletleri kupon ödemelerini yayınladı.

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Penta Banyo'ya Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı'nda yoğun ilgi!

Penta Banyo, İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen sektörün bu en büyük uluslararası fuarında konsept tasarımların ve inovatif ürünlerin ön planda olduğu yeni serileriyle yoğun ilgi gördü.

TEMA İstanbul Projesi'nde ORKA Banyo tercih edildi!

TEMA İstanbul Projesi'nde ORKA Banyo tercih edildi. ORKA® Banyo ayrıcalığı, modern yaşama uygun olarak tasarlanmış banyo dolapları ve üniteleri ile TEMA İSTANBUL sakinlerine ayrıcalıklı bir banyonun kapılarını açıyor.

Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda!

İtalya'nın "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" bu yıl ilk kez ülke dışına çıkarak 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek. Sektörden 800 temsilci 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek fuarda bir araya gelecek.

Ece Banyo yönetiminde yeni görevlendirmeler yapıldı!

Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’e bağlı ECE Banyo üst yönetiminde yeni atamalar gerçekleştirildi. Levent KARACABAY, Ahmet ÇENESİZ ve Ömer TÜRKER Genel Müdür yardımcısı olarak atandılar.

Confetti Miami banyo halısı ile konfor ve şıklık bir arada!

Banyo halısında öncü Confetti, ipeksi dokunuşuyla ayaklarınızı yerden kesecek Miami koleksiyonuyla banyolarınızın havasını değiştiriyor. Confetti Miami banyo halısı ile konfor ve de şıklık bir arada.

Bosch Ev Aletleri inovatif ürünleriyle IFA’ya damgasını vurdu!

Bosch Ev Aletleri, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı - IFA 2014’te son teknoloji ürünlerini görücüye çıkardı.Yeni nesil f birçok ürün, yeni geliştirilen inovatif özelikleriyle ilk kez fuarda tüketicilerle buluştu.

Penta Banyo, Cersaie Seramik Fuarı’nda yerini alacak!

Her yıl olduğu gibi Dünya seramik sektörünün nabzını tutan Cersaie Fuarı bu yılda sektör temsilcilerini ve sektör profesyonellerini ağırlamak için gün sayıyor. Penta Banyo, Cersaie Seramik Fuarı’nda yerini alacak...

Orka Banyo'dan sanatsal banyo ürünleri!

Banyo mobilyaları sektöründe 20 yılı aşkın tecrübesi, dinamik yapısı ve kapasitesi ile dünya çapında marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ORKA Banyo, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile yaşam alanlarını şekillendirmeye devam ediyor...

banyo aletleri Haberi

banyo aletleri

Teknolojinin sağladığı faydalar artık hayatımızın her anında hissediliyor. İşte, evde veya yolda teknolojiyi kullanarak hayatımız oldukça kolaylaşıyor. Teknolojinin her geçen gün ağırlığını arttığı alanlardan biri de banyolarımız. Her yıl yaklaşık 900 milyon lira banyo malzemelerine harcanan Türkiye’de yaşayanlar, banyolar için geliştirilen teknolojiler de yakından takip ediyor. Akıllı klozetler, müzik çalan duş başlıkları veya tasarruflu sağlayan musluklar derken banyo için geliştirilen birçok teknoloji ürünü mağazalarda dikkat çekiyor. Bu ürünlerin tek bir amacı var. Bu amaç da kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak. Bu hafta banyolar için geliştirilen teknolojileri bir araya getirdik.


Klozette su sıcaklığını ayarlıyor

VİTRA’nın, kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, son dönemlerin en çok ilgi çeken banyo ürünlerinden. V-care, ayarlanabilir su sıcaklığı, her kullanımdan sonra kendini temizleyen taharet borusu, farklı yıkama seçenekleri,...