17 / 05 / 2024

banyo trendleri

banyo trendleri

Yıllardır kalitesiyle sektörde adından söz ettiren Creavit, aşkla tasarlanan trend banyolara imzasını atıyor. Stil sahibi kadınların tercihleri ürünlere yön verirken, hayal edilen banyolar Creavit’le gerçeğe dönüşüyor...

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

2017 banyo trendleri!

Isvea'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, banyolardaki 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. Banyoların favori rengi ise mat krem.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

Bocchi, Firenze & Venezia ile banyoların atmosferini değiştiriyor!

‘’IL BAGNO PER TUTTI’’ (herkes için banyo) mottosuyla yola çıkan Bocchi; gelişmeleri ve trendleri yakından takip ederek, yeni yaşam tarzlarını benimseyip, renkli tasarımlarla ileri teknolojiyi birleştiriyor ve banyonuzun atmosferini değiştiriyor.

Ideal Standard Vito Banyo Dolapları ile estetik ve fonksiyonellik birleşiyor!

Dünya markası Ideal Standard, modern çizgileri içeren yalın tasarıma sahip Vito Banyo Dolapları ile banyolarda estetikle fonksiyonelliği birleştiriyor.

İşte yeni dekorasyon trendleri!

Her mevsim dekorasyon trendleri değişiyor. Ancak çok radikal değişiklikler olmadığı sürece bir yazlık evin çok demode kalması mümkün değil ama yine de yenilikleri bilmekte fayda var.

Duravit ile dayanıklı banyo mobilyaları!

Duravit banyo mobilyaları önceden monte edilmiştir ve teslimattan sonra montaj için hazırdır. Optimum duvar tesisat ve montaj gereksinimlerinin karşılandığı yerlerde, tesisatçılar için bile çocuk oyuncağıdır.

Bien Seramik'ten yeni ‘’Mineral’’ banyo serisi!

Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı ürün grubuna yeni eklediği Mineral Banyo Takımı isminde olduğu gibi formu ile esneklik, yoğunluk ve doğallığı yansıtıyor. Banyolarınıza farklı bir dinamizm getiriyor.

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Yaşdere tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi, Şakir Zümre Caddesi'nde kuruldu.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

RSG Mimarlık'tan bahçe mobilyaları trendleri!

Havaların ısınmaya başladığı bahar aylarında dışarı çıkmanın tam zamanı. Evinden fazla uzaklaşmadan bahçesinde vakit geçirmek isteyenlere RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı Semih Güven, yeni trendleri anlatıyor.

banyo trendleri Haberi

banyo trendleri

Gün geçtikçe alışkanlıklar değişiyor ve insanlar evlerini güzelleştirmeye banyolarından başlıyor. Modern banyoların vazgeçilmezi banyo mobilyaları evlerin kimliğini değiştirirken, banyolar evlerin cazibe noktalarına dönüşüyor. Stil sahibi kadının gözdesi Creavit Banyo Mobilyası içinden hiç çıkmak istemeyeceğiniz banyolar yaratmak için çalışıyor. Creavit Vera Banyo Mobilyası kişiye özel çözümleriyle evinizin konforunu banyonuza taşıyor.


Creavit Vera Banyo Mobilyası boy dolabı, aynalı üst modül ve akrilik lavabolu alt modülden oluşuyor. Özgün tasarımıyla banyoda konfor arayanların tercihi Vera Banyo Mobilyası, işlevsel, fonksiyonel ve ergonomik kullanımıyla öne çıkıyor. Tasarımın gücü özellikle lavabonun formunda kendini gösteriyor. Gövde ve kapaklarında yeşil, beyaz ve cappucino lake renk seçenekleri bulunan takımın uygun Creavit armatürlerle kullanılması öneriliyor. Kullanışlılığıyla da fark yaratan takımın 90 cm ve 120 cm’lik farklı ebat seçenekleri bulunuyor. Tüketicisini dinleyen...