04 / 05 / 2024

barbaros mahallesi imar planı

barbaros mahallesi imar planı

Ataşehir’de Yenisahra ve Barbaros Mahallesi planlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce askıya çıkarılmasının ardından, mahalle sakinleri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile bir araya geldi.

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin 1/5000'lik İmar Planları kabul edildi!

Ataşehir Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı İBB Meclisi'nde oylanarak kabul edildi. 1/5000'lik plana İBB Meclisi İmar Komisyonu'nda son şekli verilerek İBB Meclisi'ne gönderilmişti.

Bağcılar Barbaros Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bağcılar ilçesi, Barbaros mahallesi, 3304 ada, 8, 9, 10 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Fatih Hoca Üveys Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Hoca Üveys Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Arnavutköy Bolluca ve İmrahor Mahallesi imar değişikliği askıda!

Arnavutköy ilçesi, Bolluca deresi ve yakın çevresi ile İmrahor Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. 

Çatalca Kestanelik Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Çatalca İlçesi, Kestanelik Mahallesi Karacaköy Caddesi Genişletme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa Orta Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayrampaşa İlçesi, Orta Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı.

Kartal Hürriyet Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal ilçesi Hürriyet Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Sultangazi Yayla Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından bugün Sultangazi İlçesi, Yayla Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydınlı Mahallesi imar planı tadilatı askıya çıktı!

Tuzla İlçesi'ne bağlı Aydınlı Mahallesi, 8570 ada, 1 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişki imar planı tadilatı askıya çıktı..

Fatih Fatma Sultan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından Fatih İlçesi, Fatma Sultan Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Ümraniye İlçesi'ne bağlı Yukarı Dudullu Mahallesi'ndeki bir alan için imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Esenyurt Kıraç Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Esenyurt İlçesi, Kıraç Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin imar planı tadilatını askıya çıkardı..

Kağıthane Hamidiye Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 6807 adadaki tescil dışı alanın bir kısmına ilişkin imar değişikliği askıya çıktı..

barbaros mahallesi imar planı Haberi

barbaros mahallesi imar planı

Ataşehir’de Yenisahra ve Barbaros Mahallesi planlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce askıya çıkarılmasının ardından, mahalle sakinleri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile bir araya geldi. Toplantı, Başkan Battal İlgezdi’nin çağrısı üzerine gerçekleştirildi.


Toplantıda konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin planlarının eksik ve yetersiz olduğunu, ancak bu haliyle çıkmasının bile olumlu bir adım olduğunu belirterek, emeği geçen AK Parti, CHP Meclis üyeleri ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a teşekkür etti.


Konuşmasına toplantıya katılanların, Ataşehirlilerin ve tüm İslam Aleminin Miraç Kandilini kutlayarak başlayan Başkan İlgezdi şunları söyledi:


"Çıkan bu planlar bize bir araya gelip birleşin diyor. Çünkü arsalar birleşip 10 bin m2 olursa arazileriniz değerlenir. Planlara bazı itirazlarda bulunacağız. Özellikle yeşil alanlara fazla yer ayrılması nedeniyle arsa birleşmesi mümkün olmuyor. İmarı...