11 / 05 / 2024

Barcan Yapı ne zaman açıldı

Barcan Yapı ne zaman açıldı

Barcan Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi, Şinasi Doğan ve Turan Soytaş ortaklığıyla 3 Haziran'da 500 bin TL sermaye ile Basınköy Mahallesi Florya Caddesi' nde kuruldu.

Yapı yaklaşık birim maliyetleri 2019!

2019 yılına ilişkin yapı yaklaşık birim maliyetleri bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki 2019'da hangi yapı ne kadara inşa edilebilecek. İşte yapı yaklaşık birim maliyetleri 2019... 

Mi'Marin Ayayorgi Suv Yapı ne zaman teslim?

Toplam 25 konuttan oluşan Mi'Marin Ayayorgi projesi İzmir Çeşme'ye bağlı Ayayorgi Koyu'nda Suv Yapı tarafından inşa ediliyor.   Projede 6 tane 2+1, 19 tane 4+1 villa bulunuyor. 

Validebağ Konakları DAP Yapı ne zaman teslim?

DAp Yapı imzası taşıyan Validebağ Konakları 368 daire ve ticari ünitelerden oluşuyor. Peki Validebağ Konakları DAP Yapı ne zaman teslim?

Excellence Koşuyolu Sur Yapı ne zaman teslim?

Excellence Koşuyolu Evleri'nde ilk 50 daire için metrekare fiyatları 15 bin TL’den başlıyor. Projede 0 faiz 0 peşinatla ve 20 yıla varan vade seçenekleri ile daire sahibi olunabiliyor...

Uplife Kadıköy Teknik Yapı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Kadıköy’e bağlı Fikirtepe’de inşa edilen Uplife Kadıköy projesi 650 konut ve 20 ticari birimden meydana geliyor. Peki Uplife Kadıköy Teknik Yapı ne zaman tamamlanacak?

Yooistanbul Say Yapı ne zaman teslim?

Toplam 22 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan proje İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükseliyor. Projede fiyatlar 950 bin dolardan başlıyor. Peki Yooistanbul Say Yapı ne zaman teslim?

İlkbahar Rezidans Sur Yapı ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 236 bin TL'den başladığı İlkbahar Rezidans Konutları'nda lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. Peki İlkbahar Rezidans Sur Yapı ne zaman teslim?

Barcan Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Barcan Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi, Şinasi Doğan ve Turan Soytaş ortaklığıyla 3 Haziran'da 500 bin TL sermaye ile Basınköy Mahallesi Florya Caddesi' nde kuruldu.

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı ne zaman teslim?

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 187 adet villa ve 16 mağaza bulunuyor. Peki Toskana Orizzonte Arıkan Yapı ne zaman teslim?

Adam Kule Dap Yapı ne zaman satışta?

Tek blok şeklinde yükselen projede rezidans, home-office ve ofis yer alıyor. Projede toplam 350 adet home-office bulunuyor. Peki Adam Kule Dap Yapı ne zaman satışta?

Kaçak yapı ne zaman yıkılır?

Yapı ruhsatı alınmadan ya da ruhsat alınmasına rağmen ruhsat ve eki projelere aykırı olarak inşa edilen yapılara kaçak yapı deniyor. Kaçak yapılar uygun hale getirilmediği takdirde yıkılıyor. Peki, kaçak yapı ne zaman yıkılır?

Pendik İnsay Yapı ne zaman satışta?

Toplam 23 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek olan Pendik İnsay Yapı projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik İlçe'si Esenyalı'da yer alacak. Peki Pendik İnsay Yapı ne zaman satışta?

Riskli yapı ne zaman yıkılır?

Kentsel dönüşümde yıkılacak riskli yapılar, 26454 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Deprem Bölgelerinde Yapılacak Binalar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre tespit edilir. Peki, riskli yapı ne zaman yıkılır?

Barcan Yapı ne zaman açıldı Haberi

Barcan Yapı ne zaman açıldı

Barcan Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi, Şinasi Doğan ve Turan Soytaş ortaklığıyla 3 Haziran'da 500 bin TL sermaye ile Basınköy Mahallesi Florya Caddesi' nde kuruldu.


Barcan Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve Yurt dışında konusu ile ilgili her türlü planlar ve  projeler yapmak, fizibilite raporları hazırlamak. 2- Her türlü mühendislik, mimarlık hizmetleri, proje işleri,teknik hesaplarını ve fizibilitelerini yapmak. 3- Yurt içi ve yurt dışında yapılacak toplu ve münferit konut lojman, han, çarşı, okul, hastane, fabrika binaları, otel,motel ve diğer turistik tesisler ve konusu içine giren tüm yapılarla ilgili olarak mimari ve mühendislik hizmetleri sunmak ve tasarım ve projeler çizmek, 4-Mimarlık, mühendislik, dekorasyon, inşaat ve bu konularla ilgili taahhüt hizmetlerini yapmak, bu kapsam içindefizibilite, rentebilite, araştırma...