27 / 04 / 2024

Barış Değer Dumankaya biyografi

Barış Değer Dumankaya biyografi

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

İmar barışı ile gayrimenkuller değer kazanacak!

İnşaat Mühendisi Muhammed Salih Eroğlu imar barışı ile vatandaşların taşınmazları ciddi bir şekilde değer kazanacak ve alıcılar bu daireler için kredi kullanabilecek dedi. 

Dumankaya'dan ev alanlar için 2 senaryo!

FETÖ’ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Dumankaya İnşaat’ın sahibi ve ortakları Halit Dumankaya, Necla Dumankaya, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya’nın tüm mal varlıklarına el konulduğu belirtildi.

Değer artışı payı Türkiye'nin büyüme potansiyeline katkı sağlayacak!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya “toplumsal fayda üretmek adına değer artış payı” alınması ile ilgili yapılacak çalışmaları desteklediklerini belirtti.

Onur Öngün: Çankaya gayrimenkulde değer kaybediyor!

Başkent Ankara'da yeni konut projeleri değerine değer katarken, nüfusun önemli bölümünü barındıran ve Çankaya'da yoğunlaşan çoğu 30-40 yıllık 3-4 katlı eski yapılar özellikle son 10 yıldır aynı fiyat aralığında kaldı.

Değer artışı toplumsal fayda için olumlu bir yaklaşım!

Uğur Dumankaya “toplumsal fayda üretmek adına “değer artış payı” alınması ile ilgili yapılacak çalışmaların bir an önce hayata geçirilmesi gerekir. Ancak toplanacak verginin yine toplumsal faydaya katkı sağlayacak projelere aktarılması gerekir” dedi.

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dumankaya ve Mazaya İnşaat Anonim Şirketi, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Semih Serhat Dumankaya, Ayla Dumankaya Pirinççi ve Halit Dumankaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Değer artış kazancı süresi!

Değer artış kazancı vergisinde mal ve hakların elden çıkarılma süresi ne kadardır? Gayrimenkulde iktisap tarihi nedir? Gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak kaç yıl içinde elden çıkarılmasından doğan kazançlar, vergi olarak değerlendiriliyor?

Gayrimenkul alım satım işlerinde ticari kazanç değer artış kazancı ayrımı!

Gayrimenkullerin elden çıkarılmalarından doğan kazanç kapsamında gayrimenkul alım satım işlerinde ticari kazanç değer artış kazancı ayrımı nasıl yapılır? İşte taşınmaz satışında ticari kazanç unsurları bu haberde...

Değer artış kazancının beyanı!

Değer artış kazancında istisna haddini aşan tutarda gelir elde edilmesi halinde yıllık beyanname verilmesi gerekiyor. Peki değer artış kazancının beyanı ne zaman verilir? Değer artış kazancının beyanı nasıl verilir?

Gayrimenkul değer artış vergisi nasıl hesaplanabilir?

Yeni bir kavram gibi anlaşılsa da aslında mevcut uygulamada “gayrimenkul değer artışı vergisi” fiilen uygulanmakta. Halen “ticari faaliyetlere konu olduğunda” gayrimenkul değer artışı üzerinden vergi alınıyor...

Mirasta değer artış payı nedir?

Mal rejimi sona erince, mevcut ortaklık mallarının değerlendirilmesinde tasfiye anı esas alınıyor. Peki, mirasta değer artış payı nedir? Değer nasıl belirlenir? İşte yanıtı bu haberde..

Kentsel dönüşüm eski binaların değerine değer kattı!

Dönüşümün yoğunlaştığı kent merkezlerinde eski yapıların değeri astronomik rakamlara çıktı. Yeni trend ise evi satıp çıkmak değil, yenilemeyi beklemek. Kentsel dönüşüm eski binaların değerine değer kattı.

Moody’s: Türk Lirası'ndaki değer kaybı negatif unsur!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybının, şirketlerin kredi notu için negatif unsur olduğunu bildirdi. Moody’s: Türk Lirası'ndaki değer kaybı negatif unsur olarak belirtti.

Barış Değer Dumankaya biyografi Haberi

Barış Değer Dumankaya biyografi

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Barış Değer Dumankaya, 1973 İstanbul Kartal doğumlu. Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya 31 Mayıs 2013 tarihinden itibaren bu görevde.


31 Mayıs 2013’ten önce otomotiv alanında olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya, Eastern Michigan University Business Administration bölümü 1996 yılı mezunu.


1996 yılından itibaren Dumankaya Toyota’da farklı görevler üstlenen Barış Değer Dumankaya, halen Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapıyor.


İngilizce bilen Barış Değer Dumankaya, evli ve 3 çocuk babası.


31 Mayıs 2013 tarihinde şirketten yapılan "Dumankaya Grubu Yeni Yapılanması" ile ilgili açıklama: 


Dumankaya Grubu Yeni Yapılanmaya Gitti

Dumankaya İnşaat, kurucuları İbrahim Dumankaya ve Halit Dumankaya yeni ve farklı projelere odaklanmak stratejisi ile birlikte, 50 yıldan fazla süren birlikteliklerini, sektöre örnek olacak bir profesyonel yaklaşım...