30 / 04 / 2024

Barış Demir kimdir

Barış Demir kimdir

Mimar Barış Demir kimdir? Mimar Barış Demir, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Barış Demir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Barış Demir...

Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz ne iş yapmaktadır?

TAV Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Filiz Demiröz kimdir? Filiz Demiröz hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

Ömer Demir kimdir? Ömer Demir evli mi?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi (Bağımsız) Ömer Demir kimdir? Ömer Demir kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman’ın mesleği nedir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Necdet Utkanlar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Necdet Utkanlar kimdir? Kaç yaşında? Necdet Utkanlar  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Necdet Utkanlar 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Necdet Utkanlar 'ın hayatına dair merak edilenler.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hacı Ali Demir Kimdir?

Hacı Ali Demir kimdir? Hacı Ali Demir’in mesleği nedir? Hacı Ali Demir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Anadolu Grubu, Holding A.Ş Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı Demir Şarman kimdir? Demir Şarman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demir Şarman'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Demir Şarman'nın hayatına dair merak edilenler.

Barış Demir kimdir Haberi

Barış Demir kimdir

Barış Demir kimdir?

Barış Demir, 1978 yılında Aksaray'da doğdu. İlk ve Orta öğretimini İzmir Karşıyaka'da tamamladıktan sonra 1995 yılında girdiği Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden 2001 yılında mezun oldu. 


Katıldığı yarışmaların yanı sıra Tanart Mimarlık/Hayri Anamurluoğlu, M. Murat Uluğ ve Kenan Güvenç ile birlikte ulusal ve uluslararası mimari proje yarışmalarında yardımcı mimar olarak görev yaptı ve çeşitli ödüller kazandı. 


Çalışmalarını kurucusu olduğu BGD Mimarlık Hizmetleri ve Kolektif Mimarlar Tasarım Atölyesi bünyesinde sürdürmektedir. 


İletişim:

ADRES: Şehit Şükrü Sokak No:2 EA 34660 

Acıbadem / İstanbul


TEL: +90 216 340 71 70 

Fax: +90 216 340 35 09


MAİL:...