30 / 04 / 2024

Barış Demir projeleri

Barış Demir projeleri

Mimar Barış Demir kimdir? Mimar Barış Demir, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Barış Demir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Barış Demir...

Barınma krizine karşı sosyal konut projeleri artıyor!

Son dönemin en çok konuşulan konuları arasında barınma krizi yer alıyor. Dar gelirli vatandaşlar ve öğrenciler bütçelerine uygun kiralık konut bulmakta zorluk yaşıyor. Bu noktada sosyal konuttaki projeler büyüyor.

Barch Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barch Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   400 bin TL sermaye bedeli  ile  Barış Demir tarafından kuruldu.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Beypark Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beypark Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Demir ve Ramazan Korkmaz ortaklığında kuruldu.

İmar Barışı depreme dayanıklılık önkoşulu gözetilerek güncellenmeli!

İmar Barışı uygulamasının revize edilmesi gerektiğini dile getiren Araştırmacı Yazar Yüksek Mimar Hüseyin Demir, ’Depreme dayanıklı yapıların iptal edilen yapı kayıt belgeleri geri verilmeli ve elde edilen gelir depreme dayanıksız binaların dönüşümü için kullanılmalıdır’ diye konuştu.

Hicaz Demir Yolu'nun restore edilmesi planlanıyor!

İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi, Sultan 2. Abdülhamid döneminin önemli projeleri arasında yer alan Hicaz Demir Yolu'nun restorasyon çalışmaları için Ürdün'de toplandı.

İmar barışına 8 milyon 600 bin kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Bakan Kurum, kentsel dönüşüm projeleri ve imar barışı hakkında önemli açıklandı. 

Barış Demir Yolu ile İsrail ve Ürdün Körfez ülkelerine bağlanacak!

İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Katz, Umman'da gerçekleşen Uluslararası Ulaştırma Konferansı'nda konuştu. Katz, İsrail, Ürdün ve Körfez ülkelerini birbirine bağlayacak 'Barış Demir Yolu Projesi'nin tanıtımını yaptı.

Öz Ayk İnşaat Reklam Aracılık Turizm Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ayk İnşaat Reklam Aracılık Turizm Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Barış Demir tarafından kuruldu. 

Antalya'ya erişecek demir yolu projelerinde çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Turizm kenti Antalya'nın demir yolu bağlantısının yapılması lazım. Antalya'ya erişecek demir yolu projesinin etüt projeleri devam ediyor. Hedefimiz, önümüzdeki yıl bitirip onun da bir an önce inşaatına başlamak" dedi.

Kantarcı Demir Çelik Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kantarcı Demir Çelik Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Yıldırım Barın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Demir İnşaat’tan sigortalı Kurban Bayramı Kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe 33 yıldır markalı konut projeleri geliştiren Demir İnşaat, Kurban Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 16’lara varan iskonto fırsatı sunuyor.

Demir İnşaat 3 projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

Barış Demir projeleri Haberi

Barış Demir projeleri

Barış Demir kimdir?

Barış Demir, 1978 yılında Aksaray'da doğdu. İlk ve Orta öğretimini İzmir Karşıyaka'da tamamladıktan sonra 1995 yılında girdiği Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden 2001 yılında mezun oldu. 


Katıldığı yarışmaların yanı sıra Tanart Mimarlık/Hayri Anamurluoğlu, M. Murat Uluğ ve Kenan Güvenç ile birlikte ulusal ve uluslararası mimari proje yarışmalarında yardımcı mimar olarak görev yaptı ve çeşitli ödüller kazandı. 


Çalışmalarını kurucusu olduğu BGD Mimarlık Hizmetleri ve Kolektif Mimarlar Tasarım Atölyesi bünyesinde sürdürmektedir. 


İletişim:

ADRES: Şehit Şükrü Sokak No:2 EA 34660 

Acıbadem / İstanbul


TEL: +90 216 340 71 70 

Fax: +90 216 340 35 09


MAİL:...