08 / 05 / 2024

Barış Ekener sur yapı

Barış Ekener sur yapı

Sur Yapı'nın Gayrimenkul Geliştirici, Pazarlama ve Satış Müdürü Barış Ekener, Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su listesinde yer aldı.

Barış Ekener kimdir?

Sur Yapı'nın Gayrimenkul Geliştirici, Pazarlama ve Satış Müdürü Barış Ekener, Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su listesinde yer aldı.

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

Sur ve Silopi'de evi hasar gören ailelere kira desteği verilecek!

Diyarbakır’ın Sur ve Şırnak’ın Silopi ilçesinde evi hasar görenlere 600-700 TL kira desteği yapılacak. Aile ve Sosyal Yardım Bakanlığı’nın 1.000 TL’yi bulan yemek, barınma desteği ayrıca devam ediyor.

Diyarbakır Sur'da TOKİ istenmiyor!

Barış ve huzur isteyen Diyarbakır Sur'daki halk, yasakların ve çatışmaların bir an önce son bulmasını isterken, Büyükşehir Belediyesinin kendilerine sahip çıkmasını istedi.

Sur Yapı İlkbahar'ın ikinci etabında yüzde 10 indirim fırsatı!

Yeşilin her tonunu içinde barındıran Sur Yapı İlkbahar projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Anadolu Yakası'nın gelişen yüzü Sultanbeyli'de bulunan Sur Yapı İlkbahar'ın ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim avantajı sunuyor.

Sur Yapı İlkbahar 2.Etap satışa sunuldu!

Yeşilin her tonunu içinde barındıran Sur Yapı İlkbahar projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Anadolu Yakası’nın gelişen yüzü Sultanbeyli’de bulunan Sur Yapı İlkbahar’ın ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim avantajı sunuyor.

Sur Yapı İlkbahar'ın 2. Etap satışları başladı! 290 bin TL'ye!

Yeşilin her tonunu içinde barındıran Sur Yapı İlkbahar projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Anadolu Yakası’nın gelişen yüzü Sultanbeyli’de bulunan Sur Yapı İlkbahar’ın ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim avantajı sunuyor.

İdilia Sultanbeyli Sur Yapı projesi!

Toplamda 300 konutu bünyesinde barındıran ve 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan İdilia Sultanbeyli Sur Yapı projesi detayları... Projede taksitler 1.067 liradan başlıyor...

Barış Yapı satışta görevlendirilecek takım arkadaşları arıyor!

Barış Yapı, erkek ve hanım olmak üzere satış temsilcisi aradıklarını duyurdu. Ekibe yeni katılacak arkadaşların insan ilişkilerinde güç olmasını isteyen Barış Yapı, aranan temsilcilerde düzgün konuşma ve dış görünüşe de önem verildiğini açıkladı

Sur Yapı Exen İstanbul'dan son fotoğraflar!

44 katlı kule ve 11-15 katlı yatay bloklardan meydana gelen Sur Yapı Exen İstanbul konut projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi havadan fotoğrafladı...

Sur Balık özenli mutfağını Haliçe taşıyor!

Sarayburnundan Arnavutköye uzanan Sur Balık, özenli mutfağını son dönemin popüler yemeiçme lokasyonu Haliçe taşıyor. Ama gelin oralara gitmeden önce Boğaz hattındaki lezzetlerden bahsedelim biraz

Barış Manço'nun yaşadığı ev müze oldu!

Barış Manço'nun Belçika'nın Liege kentinde uzun yıllar yaşadığı bina, Liege Barış Evi adıyla müzeye dönüştürüldü. Açılış törenin Barış Manço'nun ailesi yer almadı...

Barış Mançonun Belçikada yaşadığı ev müze oldu!

Barış Mançonun Belçikanın Liege kentinde uzun yıllar yaşadığı bina, "Liege Barış Evi" adıyla müzeye dönüştürüldü.Törende kurdeleyi Barış Evi Derneği Başkanı Aslı Gülerman ve  Brüksel bölge hükümeti Milletvekili Mahinur Özdemir birlikte kesti

Barış Ekener sur yapı Haberi

Barış Ekener sur yapı

Barış Ekener, Yetitepe Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde eğitimini tamamladı. Yıllar içerisinde birçok önemli projede yer alan Ekener, Sur Yapı şirketi bünyesinde görev yapıyor. 

Sur Yapı'nın Gayrimenkul Geliştirici, Pazarlama ve Satış Müdürü Barış Ekener, şirketin tüm pazarlama, reklam ve satış faaliyetlerini yönetiyor. 

Barış Ekener, 2010 - 2011 yılları arasında Sinpaş GYO'nun projeleri için pazarlama stratejileri ve pazarlama faaliyetlerini yürüttü. 

Barış Ekener'in yer aldığı gayrimenkul projeleri:
Bosphorus City , Aqua City 2010, Lagun, İstanbul Sarayları, Marenegro, Sealybria , New developments

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su...