05 / 05 / 2024

Barış Grup Parke İnşaat iletişim

Barış Grup Parke İnşaat iletişim

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye bedeli Ensar Kaya tarafından kuruldu.

Srn Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srn Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Barışkan tarafından kuruldu.

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Doğru Grup Gayrimenkul Yatırımlar Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kendal Polat tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Sabancı Holding'te bayrak değişimi: Barış Oran ve Tamer Saka ayrılıyor!

Sabancı Holding'in Finans Grup Başkanı Barış Oran ve Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Tamer Saka, kariyer tercihleri sebebiyle bayrağı devrediyor.

İmge Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Gündüz ve Barış Birtan Gündüz ortaklığında kuruldu. 

İmar barışı suistimale neden olmamalı!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, "İmar barışından istifade eden insanların, bu kapsama alınan binaların kontrolünün yapılabilmesi için imar barışının uygulama alanlarında ne tür suistimallerin olduğunu belirlemek için bir araştırma önergesi vereceğiz." dedi..

Turanlar Grup parke üretiminde dünyaya açılacak!

Turanlar Grup, ‘Peli Parke’ markasıyla sektöründeki küresel firmaların arasına girmeyi amaçlıyor. Şirket 2017 yılını yaklaşık 750 milyon TL ciro ile kapatmaya hazırlanıyor.

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye bedeli Ensar Kaya tarafından kuruldu.

Barış Aydın: Faiz indiriminin önü açıldı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın BDDK’nın karşılık oranlarını düşüren düzenlemesini, banka kredileri ve faiz indirimlerinin önünü açacak önemli bir gelişme olarak nitelendirdi.

Peli Parke’den eğitime destek!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği proje ile daha önce Samsun ve Mersin’ de yapılan “Okullarda Yüzey Kaplama Yenilemesi” bu defa Erzurum ‘da gerçekleştirildi.

Turanlar Grup Peli Parke’nin yeni tırları yollarda!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye çapında açtığı tasarım yarışması sonucunda kazanan tasarım, Peli Parke’nin tırlarına uygulandı. Başlangıç olarak 10 tır üzerine uygulanan tasarım ile Peli Parken’ nin yeni tırları ön plana çıktı.

Barış Aydın: Yatırımcının güveni artırılmalı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, devlete nüfuz etmiş FETÖ unsurlarını temizleme sürecine kararlılıkla devam ederken, devlet ve özel sektör olarak daha fazla çalışarak milli ekonomiyi “şahlandırmak” gerektiğini bildirdi.

Barış Grup Parke İnşaat iletişim Haberi

Barış Grup Parke İnşaat iletişim

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye bedeli Ensar Kaya tarafından kuruldu. 


Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Pınar...