17 / 05 / 2024

Barış Güler gayrimenkul geliştirme sektörüne mi girdi

Barış Güler gayrimenkul geliştirme sektörüne mi girdi

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler iflas etti. Innova Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi ile 2012’de inşaat işine soyunan Güler, bu şirketi mayıs ayında kapattı.

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Gögnus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gögnus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Behdad Jalılı ve Sara Ebrahımı ortaklığında kuruldu.

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fuat Kulaksızoğlu tarafından kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Koç tarafından kuruldu.

H Güvener Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

H Güvener Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 330 bin TL sermaye bedeli ile HMN Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Aslan Kardeşler Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kardeşler Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50  bin TL sermaye bedeli ile Erdal Aslan ve Erol Aslan tarafından kuruldu.

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz ve  Uğur Tosun tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Barış Güler gayrimenkul geliştirme sektörüne mi girdi Haberi

Barış Güler gayrimenkul geliştirme sektörüne mi girdi

Türkiye gündemine oturan 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınan, dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler iflas bayrağını çekti. Oğul Güler, BBS Turizm Eğitim Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited isimli şirketi, eski ortaları Ahmet Şafak Kuş ve Demir Süerli’ye bıraktı.


Güler’in şirketi bıraktığı Kuş, aynı zamanda Barış Güler’in avukatlığını yürütüyor. Dikkat çeken diğer bir ayrıntı da Süerli’nin Ahmet Şafak Kuş’un kız kardeşi ile evli olması.

Güler’in sahibi olduğu Aşk Beslenme ve Danışmanlık Hizmetleri Limited isimli şirketi ise geçtiğimiz ay tasfiye edildi. Güler yine bu şirketi de Kuş ve Süerli’ye devretmişti.


FAİZİYLE GERİ ALDI


Innova Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi ile 2012’de inşaat işine soyunan Güler bu şirketi de mayıs ayında kapattı. Onuncu ayda alacaklılara son çağrıyı yapan şirketin toplam sermayesi...