07 / 05 / 2024

Barış Metekoğlu nova

Barış Metekoğlu nova

Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Barış Metekoğlu kimdir? Şehir ve Bölge Plancısı Barış Metekoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Barış Metekoğlu'nun biyografisi..

Şehir plancıları odasından imar kanunu değişikliğine büyük tepki! İmar barışı öldürür!

Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Uğur Kasımoğlu, Yeniden Refah Partisi’nin kanun teklifine karşı çıkarak 'İmar barışı öldürür' dedi.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Dağlı, İlker Saygı ve K.Myumyunov Kyazımov ortaklığında kuruldu.

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hidayet Yıldırım tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Türkoğlu'nda 6 bin kişinin barınacağı konteyner kentlerde sona gelindi!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 6 bin depremzedenin barınmasına imkan sağlayacak tam 4 noktadaki konteyner kentlerde son hazırlıklar yapılıyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul açıklaması: İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan 317 bin yapı var!

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul açıklaması: İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan 317 bin yapı var! İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...

Lares Agro Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lares Agro Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kalpakoğlu tarafından kuruldu.

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fuat Kulaksızoğlu tarafından kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Boyoğlu tarafından kuruldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Beyoğlu Belediyesi Mis Sokak'taki Ferah Apartmanı’nı kiralayacak iddiası!

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

Barış Metekoğlu nova Haberi

Barış Metekoğlu nova

Barış Metekoğlu kimdir?

Barış Metekoğlu, 1975 yılında Kocaeli’de doğmuştur. 1993 yılında Nişantaşı Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünü 1999 yılında tamamlamıştır.


2005 yılında gayrimenkul değerleme sektörüne girmiştir. Konut projeleri yatırım analizleri / proje geliştirme / fizibilite çalışmaları, pazar araştırmaları, imar planına bağlı değer analizleri, en iyi ve verimli kullanım çalışmaları alanında uzmanlık kazanmıştır.


Mayıs, 2011 tarihinden itibaren Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’de yönetim kurulu üyeliği ve kalite güvence sistemi sorumlusu görevlerini yürütmektedir.


METEKOĞLU, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB)...