05 / 05 / 2024

Barış Sevinçler

Barış Sevinçler

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Barış Sevinçler tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Barış umudu piyasaları salladı! Altın, gümüş, dolar ve euro fiyatlarında son durum!

Rusya ile Ukrayna arasında süren savaşın sonunda barış umudu ortaya çıktı. İstanbul’da görüşen iki ülkenin heyetleri, toplantı sonrası olumlu açıklamalarda bulunmasının ardından piyasalarda ani bir hareketlilik başladı. Altın, dolar ve gümüş fiyatlarında sert düşüşler yaşanıyor...

İstanbul'da öğrenciler barınma sorunu yaşıyor!

Bugünlerde üniversiteli olan gençler barınma stresiyle karşı karşıya kaldı. Yurt ya da konut arayan öğrenciler; kiralar karşısında tepkilerini gösteriyor.

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

İstanbul’un toplanma alanı mezarlık ve AVM'ler mi?

İBB 'Toplanma ve Geçici Barınma Alanları'nı açıkladı. Listede AVM'ler ve mezarlıklar da var. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, "Kentin merkezinde mezarlıktan başka boş alan kalmadı" dedi...

İzmit'te imar barışı ile 85 bin TL'lik ceza kaldırıldı!

İzmit Belediye Encümeni Cem Güler başkanlığında toplandı. 27 gündem maddesini karara bağlanırken imar barışından faydalanan 12 kişinin toplam 85 bin 220 TL’lik para cezası kaldırıldı...

Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO mali ve idari işler genel müdür yardımcısı oldu! 

Yapı Kredi Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Songül Altunpolat'ın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, yerine Zafer Barış Dikmen'in Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi...

Rize'de dere yatağındaki 7 katlı apartmanın sahibi de imar barışına başvurdu!

İmar Barışı uygulamasına 2 hafta önce Rize'de meydana gelen sel ve heyelanda Kömürcüler köyünde gündeme gelen, dere yatağına inşa edilen 7 katlı binanın sahibi de başvurdu...

Arnavutköy'de imar barışına yoğun ilgi!

İmar Barışı ile 13 milyon konutun imar ve iskan sıkıntısı sona eriyor. Düzenlemeye kısa sürede büyük ilgi gösteren Arnavutköylüler, başvurularını Arnavutköy Belediyesi’nde yapıyor.

Yılmaz Kardeşler Mim.İnş.Restoras. Gıda Otomotiv Tarım Ve Hay.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Kardeşler Mim.İnş.Restoras. Gıda Otomotiv Tarım Ve Hay.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Halil İbrahim Yılmaz ve Barış Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Barış Güler'in gayrimenkul şirketi kapandı mı?

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler iflas etti. Innova Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi ile 2012’de inşaat işine soyunan Güler, bu şirketi mayıs ayında kapattı.

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Barış Sevinçler tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Akkent Florya Gaziantep teslim tarihi!

Sevinçler İnşaat tarafından hayata geçirilen Akkent Florya Gaziantep projesinde daireler 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Akkent Florya Gaziantep teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Barış Sevinçler Haberi

Barış Sevinçler
Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Barış Sevinçler tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu. 


Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veyabaşkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...