28 / 04 / 2024

Barış Yalçın

Barış Yalçın

Yalçınlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Yalçın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Marmara Caddesi'nde kuruldu.

Sanko Park AVM ev çekiliş sonuçları 2014!

Sanko Park AVM ev çekiliş sonuçları Özlem Yıldız ve Geveze sunuculuğunda açıklandı. Sanko Park AVM çekiliş sonuçlarında bir kişi 3+1 daire sahibi olma hakkı kazandı.

Panel Dizayn İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panel Dizayn İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 11 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Şinasi Yalçın ve Barış Yalçın ortaklığıyla kuruldu...

Pur Panel, Gebze'de yanmaz panel üretecek!

Pur Panel Genel Müdürü Barış Yalçın, "Ar-Ge çalışmalarının tamamlanmasıyla yanmaz panel üretimine de başlayacağız” dedi

MHP'li Semih Yalçın'dan Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "MHP'nin temel beklentisi, Kanal İstanbul iç suyolunun, Boğazların hükümranlık haklarını Türkiye'ye veren, bölgede ve Karadeniz'de barışın sürmesine katkıda bulunan Montrö Sözleşmesi'ne halel getirmeyecek surette düzenlenmesidir" dedi...

Güllerin Savaşı dizisi Faruk Yalçın'ın 10 milyon dolarlık villasında çekiliyor!

Başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savasşındaki villa Süreyya Yalçın'ın 2008'de ölen babası Faruk Yalçın'a ait. 10 milyon dolarlık villanın varisleri arasında olan Süreyya Yalçın dizinin hayranı.

Sanko Park AVM'nin 3+1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), EdecanGroup işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3-1-1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı...

Sanko Park AVM'nin ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı.

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Yalçın Pekgüzel: Çelik kapı üretiminde Çin'den sonra Türkiye geliyor!

Çelik kapıda, güvenliği önde tutan ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini belirten Pekgüzel Şirketler Grubu Başkanı Yalçın Pekgüzel, "Üretim konusunda da iddialıyız. Çin'den sonra Türkiye geliyor" dedi..

Süreyya Yalçın Güllerin Savaşı dizisi için malikanesini kiraya verdi!

Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savaşı dizisinin çekimleri, babası Faruk Yalçın'ndan Süreyya Yalçın'a kalan malikanede yapılıyor.

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek!

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek. Yalçın Ağaoğlu Grup, Bursa'da 3 yıldızlı otel açmak için yatırım teşviklerinden yararlandı. Grup, otel için toplam 8,2 milyon TL teşvik aldı.

Barış Aydın: Başkent üniversitelileri keşfetmeli!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Barış Aydın, Başkent’te iş dünyasının öncelikli konularından birinin her biri ülke standartlarının üzerinde eğitim alan, "hazine" gibi değerli çok sayıda üniversiteli genci keşfetmek olduğunu kaydetti.

Yalçın Ergen: Kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık!

Ergsan İnşaat şirketinin sahibi mimar Yalçın Ergen "biz de konut ve diğer yapılaşmalar için yaşanan olumsuz sürecin farkında olarak kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık" diye konuştu.

Yalın Evler Göktürk'te yaşam yaz sonu başlıyor!

Kemerburgaz Göktürk'te, güneş ve oksijeni hayata katan şeffaf cam dış cephesi ve özgün mimarisiyle "yerden göğe kadar farklı" bir proje olan Yalın Evler'de yaşam, yaz sonu okullar açılmadan önce başlıyor.

Barış Aydın: Herkes talep edeceği müşteriyi belirlesin, sonra inşaata başlasın!

Barış Aydın "Ankara'da ciddi bir konut sıkıntısı var. Ben inşaat yapan müteahhit arkadaşları uyardım. Herkes projelerini yaparken çağ araştırması yapsam, talep edeceği müşterileri iyi belirlesin, ondan sonra inşaata kalkışsın" dedi.

Barış Aydın: Bankalar kentsel dönüşümü düşük faizle desteklemeli!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Barış Aydın, Türkiye ' de öncelikli olarak 125 bin lira ile 300 bin lira arasındaki konutların üretilmesi gerektiğini belirterek, bankalar kentsel dönüşümü düşük faizle desteklemeli dedi...

Barış Yalçın Haberi

Barış Yalçın

Yalçınlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Yalçın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. 


Yalçınlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardı A-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. B-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...