04 / 05 / 2024

barselona turları

barselona turları

Araştırmaya göre tatilcinin yüzde 98'i Çek Cumhuriyeti'nden memnun dönerken en çok da gemiyle gezmeyi sevdi. Öte yandan Türkiye'de tatilcinin en çok tercih ettiği 3 şehir Roma, Prag ve Barselona oldu.

1932 yılında Barselona'dan sonra en ucuz şehir İstanbul!

1932 yılında muhtelif memleketlerdeki hayat pahalılığı ele alınmış ve Barselona'dan sonra en ucuz şehrin İstanbul olduğu ifade edilmiş.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Barselona'nın en büyük sorunu turizm ve konut!

İspanya'nın Barselona kentinin en büyük sorunları turistler, işsizlik, trafik, belediye yönetimi ve konut olarak sıralandı. Barselona Belediyesi, kontrolsüz turizme karşı önlemler aldı.

Barselona'da emlak fiyatları 3 kat arttı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Mert Vidinli bugünkü yazısında Barselona'da turizm ve emlak sektörünü değerlendirdi. Vidinli, konut fiyatlarının arttığına dikkat çekti.

Türkiye Akıllı Şehirler Raporu, Barselona’da sunuldu!

Ankara merkezli Novusens Akıllı Şehirler Enstitüsü’nün girişimiyle hazırlanan “Türkiye Akıllı Şehirler Hazırlık Değerlendirme Raporu”, 15-17 Kasım’da Barselona’da toplanan Akıllı Şehirler Expo Dünya Kongresi’nde açıklandı.

Eminevim inanç turları düzenlemeye devam ediyor!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, müşterilerine inanç turları düzenlemeye devam ediyor.

Site müdürünün saha turları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site müdürü saha turları " konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Beyazıt Öztürk'ten Barselona'ya taşınacağı iddialarına yanıt!

Beyazıt Öztürk hakkında çıkan Türkiye’yi terk ederek Barselona’ya yerleştiği haberleri hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Barselona’ya yerleşeceğim söyleniyor. Tamamen yalan bir haber. " dedi.

thyssenkrupp’tan Barselona metrosuna akıllı asansör!

thyssenkrupp Asansör’ün Barselona metrosunun yeni istasyonlarında kullanıma sunduğu asansör ve yürüyen merdivenler her yıl 30 milyon kişiyi taşıyacak. Akıllı asansörler metronun istasyonlara geliş-gidiş saatleri ile koordineli bir şekilde çalışıyor.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Soner Çetin Barselona'daki kentsel dönüşümü inceledi!

ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin, meclis üyeleriyle birlikle Ispanya'nın Barselona kentine inceleme gezisinde bulundu. Çetin yaptığı gezide çevre ve kentsel dönüşüm incelemelerinde bulundu.

Kapadokya'da konaklama memnuniyeti Barselona'dan yüksek!

Küçük Oteller Derneği/Kapadokya çalışma grubunun yapmış olduğu çalışmaya göre, Kapadokya'da konaklama işletmeleri memnuniyeti; Barselona ve St.Petersburg'dan yüksek.

barselona turları Haberi

barselona turları

Araştırmaya göre tatilcinin yüzde 98'i Çek Cumhuriyeti'nden memnun dönerken en çok da gemiyle gezmeyi sevdi. Öte yandan Türkiye'de tatilcinin en çok tercih ettiği 3 şehir Roma, Prag ve Barselona oldu. Ramazan ayı olmasına rağmen, temmuz ayı tatilcinin en çok seyahat ettiği dönem olurken, kadınlar Barselonayı erkekler ise Prag'ı tercih etti. 9 güne tamamlanan Kurban Bayramı en çok seyahat edilen tatil dönemi oldu. Erken rezervasyon sistemini gün geçtikçe benimseyen turizm sektöründe yaz tatili için yapılan satışların büyük kısmı aralık ayında gerçekleşti. Satışlarda yüzde 79'luk rakam ile Avrupa turları öne çıkarken, en çok ziyaret İtalya'ya yapıldı.


Sanal oyun işine 1 milyon dolar yatırdı

Onaran, turizm dışında 1 hafta içinde oyun sektöründe de ismini duyuracak. Onaran 'Candy Crush' benzeri olarak tanımladığı Giddy oyunu için...