28 / 04 / 2024

Bartın imar

Bartın imar

Bartın'da "Toprak Koruma Kurulu Toplantısı" yapıldı. Toplantıda Tema Vakfı ve Ziraat Mühendisleri Odası temsilciliğinden oluşan üyeler doğal sit alanlarını koruyacak imar planı hazırlanması talebinde bulundu.

Bartın'da fabrika kuracak yer kalmadı!

Teşvikli iller arasına alınmasının ardından fabrika kuracak yer kalmayan Bartın'da, 1 milyon metrekarelik ilave Organize Sanayi Bölgesiyle ( OSB ) istihdamın daha da artması hedefleniyor...

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim 2019 Meclis Toplantısı'nda imar planı görüşülüp karara bağlandı.

Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü.

Bartın Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısında Bartın Merkez İlçe belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde yer alan köylerde 1/5000 ölçekli Revizyon+İlave Uygulama İmar Planına yapılan itirazların değerlendirilmesi ile ilgili görüşmelere çalışma süresi verilmesi kabul edildi.

Bartın’ın uygulama imar planları askı süresi sona erdi!

Bartın’ın 19 mahallesi 22 mücavir köyünü kapsayacak şekilde 70 milyon metrekare alanda 1/5000 ölçekli Revizyon+İlave Nazım İmar ile 1/1000 ölçekli Revizyon+Uygulama İmar Planları süreçleri sürüyor. 

Bartın'da yeni imar yolları açıldı!

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi’nde yeni açılan imar yolunu beton parke ile düzenlendi. 

Bartın Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Bartın Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda imar görüşüldü.

Bartın Güzelcehisar Sahili'nin imar planı onaylandı!

Bartın Güzelcehisar Sahili'nin koruma amaçlı imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylandı. Güzelcehisar Lav sütünları turizme kazandırılacak.

Bartın'a doğal sit alanlarını koruyacak imar planı geliyor!

Bartın'da "Toprak Koruma Kurulu Toplantısı" yapıldı. Toplantıda Tema Vakfı ve Ziraat Mühendisleri Odası temsilciliğinden oluşan üyeler doğal sit alanlarını koruyacak imar planı hazırlanması talebinde bulundu.

TOKİ Bartın'da emeklilere konut yapacak!

Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı, TOKİ’nin Bartın’da emekliler için konut yapacağını açıkladı. Kalaycı, "Bütün emeklilerin derneğimize şahsen müracaat etmeleri önemle duyurulur" dedi.

Bartın Ulus Anaokulu inşaatı Temmuz sonunda bitecek!

Bartın’ın Ulus ilçesinde yapımına başlanılan Anaokulu inşaatı tamamlanıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ulus İlçe Milli eğitim Müdürü Levent Ok yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bartın Ulus'taki anaokulu inşaatı ne zaman bitecek?

Bartın’ın Ulus ilçesinde yapımına başlanılan Anaokulu inşaatı tamamlanıyor. Konuyla ilgili Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok yaptığı açıklama yaptı.

Bartın 112 Acil Çağrı Merkezi binası 2016'da bitecek!

Bartın 112 Acil Çağrı Merkezi binasının yapım ihalesi 13 Mart'ta Bartın İl Özel İdaresi yapılmıştı. Yüklenici firma Nisan ayında yapım çalışmalarına başladı.

Bartın imar Haberi

Bartın imar


Bartın'da "Toprak Koruma Kurulu Toplantısı" Valilik Çeşm-i Cihan toplantı salonunda yapıldı. 


Toprak Koruma ve Arazi Kullanım Kanunu' kapsamında Bartın Valisi Nusret Dirim'in başkanlığında yapılan toplantıya; İl Özel İdaresi, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Defterdarlık, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Tema Vakfı ve Ziraat Mühendisleri Odası temsilciliğinden oluşan kurul üyeleri katıldı. 


Kurul, Bartın İl Özel İdaresinin Bartın Merkez İlçe sınırları içerisinde bulunan  doğal sit alanlarını koruyacak imar planı hazırlanması talebi, Ulus İlçesine bağlı Doğan, Döngeller, Konak, Çubuklu ve Dibektaş Köylerinin Yerleşik alan ve civarı tespit çalışmalarına ilişkin talebinin 5403 sayılı Toprak koruma ve Arazi Kullanımı Kanununun 13. maddesi (d) bendi ile Tarım Arazilerinin Korunması ve Kullanılması ve Arazi Toplulaştırmasına İlişkin...