05 / 05 / 2024

Bartın kanalizasyon hattı inşaatları

Bartın kanalizasyon hattı inşaatları

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurucaşile İlçesi Kanalizasyon Şebeke inşaatı ihalesinin 20 Nisan 2015 tarihinde İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirileceğini açıkladı.

Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

380 kV Kastamonu 380-Bartın OSB Enerji İletim Hattı Projesi için bazı taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bartın'da acele kamulaştırma yapılacak!

Bartın'da bazı gayrimenkuller Bartın OSB TM (Akçalı DM) Enerji Nakil hattının yapımı amacıyla acele kamulaştırılacak..

Elazığ ve Bartın'da enerji iletim hattı projeleri için kamulaştırma!

154 kV Elazığ 2-Maden 2-Ergani Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi ve 154 kV Yeniçates-Bartın Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. İşte kararlar..

Sakarya Arifiye'de kanalizasyon hattı çalışmaları başladı!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bölgede başlattığımız çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 15 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa edeceğiz. 4 milyonluk yatırımımızla bölgenin kanalizasyon altyapısını yeniliyoruz” dedi.

Erzincan'da kanalizasyon hattı yenileniyor!

Cansuyu Projesi ikinci etabı olan “Katı Atık Tesisi” ve "Atık Su Arıtma Tesisinin Rehabilitasyonu ve Genişletilmesi" çalışmaları kapsamında yürütülen 19 kilometrelik kanalizasyon hattının yenilenmesi için ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalar sürüyor.

Bartın Kozcağız Stadı beton tribün ihalesi 24 Kasım'da!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Stadı tribün ve soyunma odaları yapım işinin 24 Kasım'da Kozcağız Belediyesi'nde geçekleştirileceğini açıkladı.

Bartın Devlet Hastanesi'nin revizyon çalışmaları tamamlandı!

Bartın Devlet Hastanesi’nin dış cephesinde bir süredir devam eden revizyon çalışmaları tamamlandı. Bartın Kamu Hastaneleri Birliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "Bartın Devlet Hastanesi ana binasının dış cephesi genel bakım, boya, ve revizyon çalışmala

Ergün Turan Bartın Üniversitesi'nin Kutlubey kampüsünü ziyaret etti!

Toplu konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bartın Üniversitesi’nin yapımı devam eden Kutlubey kampüsünü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bartın'da eylül ayında 255 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, eylül ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre, Bartın’da, 2015 eylül ayında 255 konut satıldı.

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Modernizasyon Projesi başladı!

TCDD Genel Müdürü Yıldız: "Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Modernizasyon Projesi, bugüne kadar AB IPA fonları ile finanse edilen en büyük ölçekli projemizdir" dedi.

Bartın'da Ağustos ayında 296 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, Ağustos ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı.Bartın’da 2015 Ağustos ayında 296 konut satışı yapıldı.

Bartın'da Ağustos'ta 296 konut satıldı!

Bartın’da 2015 Ağustos ayında 296 konut satışı yapıldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, Ağustos ayına ait konut satış istatistiklerini açıkladı.

Bartın'da atıl alabalık tesisi otele dönüştürüldü!

Bartın'ın Ulus ilçesinde atıl durumdaki alabalık tesisindeki binayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle otele dönüştüren Erhan ve Gülbahar Akbalık çifti, otele "Küre Dağ Evi" adını verdi.

Bartın kanalizasyon hattı inşaatları Haberi

Bartın kanalizasyon hattı inşaatları

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurucaşile ilçesinin altyapı sorununu gidermek için Belediyenin Kültür ve Turizm Bakanlığına ve İller Bankasına yaptığı başvurular neticesinde yatırım programına alınmasını sağladıkları Kurucaşile kanalizasyon şebekesi inşaatı ihalesinin İller Bankası Genel Müdürlüğü tarafından 20 Nisan 2015 tarihinde Ankara'da gerçekleştirileceğini açıkladı. 



"KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINDAN 500 BİN TL ÖDENEK AKTARILDI" 

Milletvekili Tunç, kanalizasyon şebekesi inşaatı için Kültür ve Turizm Bakanlığından 500 bin lira başlangıç ödeneği aktarıldığını belirterek, 20 nisanda yapılacak olan ihalenin kesinleşmesinin ardından 15 gün içerisinde müteahhit firrna ile sözleşme imzalanacağını, yer tesliminin ardından da 6 ay içerisinde inşaat çalışmalarının tamamlanacağını söyledi. 



"BARTIN'DA İLÇE VE BELDELERİN TAMAMINDA ALT YAPI YATIRIMLARI SÜRÜYOR" 

Milletvekili Tunç, Bartın'ın türn ilçe ve beldelerinde önemli altyapı yatırımları gerçekleştirmekte olduklarını belirterek, Ulus İlçesi Kanalizasyon inşaatının 30...