15 / 05 / 2024

Bartın Karabük duble yolu

Bartın Karabük duble yolu

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’a iktidarları döneminde 2,5 milyar lira tutarında kamu yatırımı kazandırdıklarını belirterek, “2016 yılında da yatırım müjdelerimize devam edeceğiz” dedi.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

TOKİ Karabük Belen alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Karabük Merkez orta gelir projesi bugün satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez orta gelir grubu projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Karabük Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez projesi için başvurular başladı.

TOKİ Karabük Belen alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Belen'de yer alan projesi için başvurular başladı.

Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi mecliste!

Bartın ilinde hayata geçirilmesi planlanan Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabük Eskipazar Devlet Hastanesi binasının akıbeti mecliste!

Karabük ilinde 2017 yılında açılan Eskipazar Devlet Hastane binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aksoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Karabük Eflani Çelebiler başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Eflani Çelebiler projesindeki 16 konut yarın satışa çıkıyor.

Bartın Karabük duble yolu Haberi

Bartın Karabük duble yolu

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’a AK Parti iktidarları döneminde 2,5 milyar lira kamu yatırımı kazandırdıklarını belirterek, yatırım programında devam eden yatırım projelerinin tutarının da 2,5 milyar lira olduğunu, 2016 yılında da yeni yatırım müjdelerini vermeye devam edeceklerini belirtti.

“EĞİTİM’DE ALTIN YILLAR”

Bartın’a her alanda olduğu gibi eğitim alanında altın yılları yaşattıklarını ve büyük eserler kazandırdıklarını belirten Milletvekili Tunç, 33 okul yaptıklarını ve hizmete açtıklarını, devam eden 4 okul binasının da önümüzdeki aylarda tamamlanacağını ve bu sayının 37’ye çıkacağını söyledi. 2016 yılı yatırım programında da yeni okulların yapılması ile ilgili olarak Bakanlığa gerekli teklifleri yaptıklarını belirten Milletvekili Tunç, önümüzdeki yılda da Bartın eğitimine önemli eserler kazandıracaklarını kaydetti.

ULAŞIMDA DEV PROJELER

Milletvekili Tunç, hiç duble yolu olmayan Bartın’a 90 kilometre duble yol kazandırdıklarını...