14 / 05 / 2024

bartın kent oteli projesi kemik inşaat

bartın kent oteli projesi kemik inşaat

Kemik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kemik, Bartın'da kent oteli inşaatına başlayacaklarını söyledi. Kemik, 40 yatak kapasiteli otelin, fitnes salonu- kokteyl- nişan-düğün- yemek ve kahvaltı hizmetleri vereceğini dile getirdi..

Bartın Irmağı, yeni projeyle Türkiye'nin Venedik'i olacak!

Yaklaşık 15 kilometrelik bölümü kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen, çevresi orman örtüsüyle kaplı Bartın Irmağı'nın, hazırlanan projeyle hizmet sunması planlanıyor...

Bartın Kent Tarihi Müzesi açıldı!

Bartın Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bartın Kent Tarihi Müzesi'nin açılışı gerçekleşti.

Bartın Kent Tarihi Müzesi 27 Ocak'ta açılacak!

Bartın Kent Tarihi Müzesi 27 Ocak 2018 tarihinde aaat:14.00’de gerçekleştirilecek olan açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunulacak.

Bartın Üniversitesi'nde kentsel tasarım konuşuldu!

Bartın Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından “Kent Mekânında Kamusal Alanlar ve Kent Tasarım” konulu panel düzenlendi.

Bartın-Kurucaşile yolu ulaşıma açıldı!

Bartın'da dün etkili olan şiddetli yağış sonrası kapanan Kurucaşile ilçesi ile kent merkezi arasındaki yol, ulaşıma açıldı.

Bartın’da, 2015 yılında 2 bin 960 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Bartın’da 2015 yılında toplamda 2 bin 960 konut satışı yapıldı. 2015 yılında ülke genelindeki konut satış rakamı ise 1 milyon 289 bin 320 olarak gerçekleşti.

Bartın'da gayrimenkul yatırımı kazandırıyor!

Yıldırım Yapı Emlak Sahibi Murat Yıldırım, gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu ifade ederek, Bartın'da ki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.

Bartın’da Kasım ayında 204 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Kasım ayında Bartın’da 204 konut satışı gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Kasım ayı Konut Satış İstatistiklerini açıkladı.

Bartın Amasra Lisesi inşaatı ne durumda?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı devam eden Amasra Lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışan işçilere kolaylıklar diledi. Milletvekili Tunç, Lise binasının yanına bir de yurt yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bartın Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatı ne durumda?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Milletvekili Tunç, Tekkeönü Aile Sağlığı Merkezinin de önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacağını söyledi.

Bartın Çaydüzü Ortaokulu'nda sona gelindi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 9 Mart’ta ihalesi gerçekleştirilen ve 7 ayda tamamlanma aşamasına getirilen Çaydüzü Ortaokulu’nun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti.

Bartın Çaydüzü Ortaokulu'nda sona gelindi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 9 Mart'ta ihalesi gerçekleştirilen ve 7 ayda tamamlanma aşamasına getirilen Çaydüzü Ortaokulu'nun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti.

Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde sona doğru!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 8 Ocak’ta yapım ihalesi gerçekleştirilen 13 Nisan’da da temeli atılan 24 derslikli Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

bartın kent oteli projesi kemik inşaat Haberi

bartın kent oteli projesi kemik inşaat

Kemik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kemik, Bartın'da kent oteli inşaatına başlayacaklarını söyledi. Firmanın, gelişen kentte en büyük eksiklik olarak görülen kent oteli konusunda çalışma yürüttüğünü kaydeden Kemik, arsası ' temin edilerek projelendirme çalışmaları tamamlanan projenin turizm belgeli olarak kent merkezinde inşasına başlanacağını bildirdi. 


Mehmet Kemik, 40 yatak kapasiteli otelin, roofhavuz- sauna- fitnes salonu- kokteyl- nişan-düğün- yemek ve kahvaltı hizmetleri vereceğini dile getirdi. Firmanm, Kemik Mühendislik adıyla 1983 yılında kurulduğunu ve ilk yıllarında harita, kadastro mühendislik hizmetleri verdiğini anlatan Mehmet Kemik, "Firmamız, 1995 yılına kadar harita, imar uygulama, parselasyon ve imar planı yapı işleri ile faaliyetini sürdürmüştür. 1996 yılında Kemikİnşaat'ın temelleri atılmış ve firma ismi Kemik İnşaat olmuştur. 1996 yılında Gölbucağı Kemik Sitesi ile başlayan inşaatlar zincirine, bugüne kadar yeni...