29 / 04 / 2024

bartın kozcağız barajı şantiye alanı nerede

bartın kozcağız barajı şantiye alanı nerede

Bartın'da İhalesi gerçekleşen Kozcağız Barajı’ nın yüklenici firma yetkilileri, proje kapsamında kamulaştırma alanlarının tespiti ve şantiye alanının seçimi ile ilgili tespitlerde bulunmak üzere Kozcağız’a geldi...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

Bartın'da baraj yapımı nedeniyle bazı mahalleler taşınacak!

Bartın'da baraj yapımı sebebiyle Şarköy köyüne bağlı bazı mahallelerin belirlenen yerlere nakledilmesi ve yerleşimin sağlanmasına karar verildi.

Bartın'da arazi kavgası!

Bartın'da arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı abisini av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen şüpheli, jandarmaya teslim oldu.

Bartın’da kaçak hayvan kulübesi inşaatına 7 bin lira ceza!

Bartın’da yaralı ve sahipsiz kalan hayvanlar için kulübeler inşa eden Sevim Arıkan’a ‘usulsüz inşaat yapmak’ suçundan 7 bin lira ceza kesildi.

Bartın'a teleferik müjdesi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini anlattı. Akın, ''TOKİ mevkiinde hayata geçireceğimiz alandan Gazhane Parkı’na teleferik yapacağız'' diye konuştu.

Bartın'da yeni imar yolları açıldı!

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi’nde yeni açılan imar yolunu beton parke ile düzenlendi. 

Bartın Yaşam Merkezi'nin prefabrik binası kuruluyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bartın Belediyesi kentte yeni bir yaşam merkezi hayata geçiriyor.

Bartın Kozcağız'a okul müjdesi!

Bartın'a Kozcağız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. Arsası hazır olan okulun yapım işi, Milli Eğitim Bakanlığı'nca 2017 yılı yatırım programı kapsamına alındı.

Bartın'daki Kirazlı Köprü Barajı inşaatının yüzde 47'si tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri'nin inşa ettiği Bartın'daki Kirazlı Köprü Barajı'nın inşaatında çalışmaların yüzde 47'si tamamlandı.

Bartın Kirazlıköprü Barajı yıl sonunda tamamlanacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'da inşa edilen Kirazlıköprü Barajı'nın bu yıl sonun açılacağını belirtti. Tunç, barajın sel tehlikesinden kurtaracağını ve üretimi artıracağını söyledi.

bartın kozcağız barajı şantiye alanı nerede Haberi

bartın kozcağız barajı şantiye alanı nerede


İhalesi gerçekleşen Kozcağız Barajı’nın yüklenici firma yetkilileri, proje kapsamında kamulaştırma alanlarının tespiti ve şantiye alanının seçimi ile ilgili tespitlerde bulunmak üzere Kozcağız’a geldi. İlk olarak Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ı ziyaret eden yüklenici firma yetkilileri, Karaman ile proje hakkında görüş alış verişinde bulundular.


Görüşme hakkında bilgi veren Başkan Karaman, firma yetkililerinin şantiye ve kamulaştırma alanı tespiti için Kozcağız’a geldiklerini söyledi.


Firma yetkililerine, şantiye alanı tespiti yapılıncaya kadar Kozcağız Belediyesi’nin taşınmazlarından olan ve daha önce Elektrik Kurumu’nun kullandığı binayı büro olarak kendilerine tahsis edebileceklerini ifade ettiğini belirten Karaman, “Ayrıca baraj inşası sırasında çalıştırılacak işçilerin bölgemizden temin edilmesi konusundaki hassasiyetimizi ilettik. Gerek baraj inşaatı gerekse sel kapanı inşaatında çalıştırılacak olan personelin beldemizden temin edilmesi, hem beldedeki hem de beldemizden il dışına bu tip...