08 / 05 / 2024

Bartın şehiriçi servisleri

Bartın şehiriçi servisleri

Geçtiğimiz yıl Bartın Terminalinden şehiriçi servislerinin kaldırılmasıyla ilgili Avukat Rıdvan Yıldız'ın Bartın Belediye Başkanı ve meclis üyeleri hakkında görevi kötüye kullanmaktan Bartın Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma açıldı.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

7 soruda TOKİ Bartın Sosyal Konut Projesi 2022! Bartın ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün öğle saatlerinde heyecan ile beklenen yüzyılın projesi için açıklamalarını yaptı. Peki, TOKİ 2022 Bartın’da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Bartın Sosyal Konut Projesi detayları...

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bartın Merkez alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Bartın Dallıca orta gelir grubu kura çekilişi 26 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bartın Dallıca orta gelir grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişini 26 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Bartın Dallıca başvuruları 9 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Dallıca projesinde yer alan 7 adet konut için başvurular 9 Kasım'da başlıyor...

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları 9 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Merkez alt gelir grubu projesi için başvurular 9 Kasım'da başlıyor.

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bartın Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Bartın'da 45 yapı ağır hasarlı!

Bartın Valiliği, şiddetli sağanak sonrasında meydana gelen sel afeti sebebiyle 13 köprünün yıkık durumda olduğunu, yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı 45 yapının olduğunu dile getirdi.

Bartın'daki konutların inşaatı başlıyor!

Bartın'da selin etkili olduğu bölgelerde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel nedeniyle evleri kaybeden vatandaşlar için kısa sürede konutların inşa edileceğini dile getirdi. 

Bartın şehiriçi servisleri Haberi

Bartın şehiriçi servisleri


Geçtiğimiz 15 Temmuz'da Bartın Terminalinden şehiriçi servislerinin kaldırılmasıyla ilgili Avukat Rıdvan Yıldız'ın Bartın Belediye Başkanı ve meclis üyeleri hakkında görevi kötüye kullanmaktan Bartın Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma açıldı.


Bartın Cumhuriyet Savcılığı 2014/5196 soruşturma numarası ile soruşturmaya başlatıldı.


'MAĞDURLAR MÜDAHİL OLSUN'

Geçtiğimiz günlerde şikayetçi sıfatıyla ifade veren Tüketici Sorunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Rıdvan Yıldız "Bu Bartın halkının davasıdır, bu konuda elinde bilgi belge bulunanların savcılığa gidip 2014/5196 Soruşturma Numaralı dosyaya müdahil olması Bartın halkını mağdur edenlerin cezasını çekmesi için önemlidir" dedi.


Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Bartın Belediyesi’nin servis aracı koyabilmek için şehirlerarası otobüs firmaları ile örtülü anlaşma yaptığını iddia...