16 / 05 / 2024

bartın toki başvuru

bartın toki başvuru

TOKİ 50 bin konut Bartın kampanyasında talep toplama dönemi başladı. Peki TOKİ Bartın 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Bartın 2019 başvuru ücreti ne kadar? İşte TOKİ 50 bin konut Bartın 2019 detayları...

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın! Son başvuru tarihi 25 Şubat 2023!

Biruni Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanını yayımladı. Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın! Son başvuru tarihi 25 Şubat 2023 olarak belirlendi.

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı resmen başladı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! Hemen başvuru ekranına bakın ve başvurun!

OGM personel alımı başvuru şartları peş peşe duyuruldu. OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı resmen başladı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! Hemen başvuru ekranına bakın ve başvurun!

Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara maddi destek ödemesi yapıyor. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? İşte detaylar...

TOKİ başvuru para iadesine dair detaylar! TOKİ'ye yatırılan para kaç gün içinde alınmalı?

TOKİ başvuru parasının iadesi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Kurada adları çıkmayanlar, başvuru iadesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

2022 TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? İşte TOKİ başvuru takvimi! Hemen bu tarihlere bakın!

TOKİ başvuru koşulları ve takvimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan kabine toplantısının ardından açıklandı. TOKİ Toplu konut başvuru tarihleri, konut fiyatları ve başvuru koşullarını hakkında bütün ayrıntılar için hemen bakın!

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı!

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açılış için geldiği şehirde vatandaşlara seslendi.

Hatay Altınözü TOKİ başvuru tarihleri 2020!

Hatay Altınözü TOKİ başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ başvuru ücreti ne zaman iade edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçireceği projelerin kura çekilişleri yapılıyor. Peki TOKİ başvuru ücreti ne zaman iade edilecek?

TOKİ başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

TOKİ kura çekilişlerinde isimleri çıkmayan vatandaşlar ise ücret iadelerinin ne zaman alınacağını araştırıyor. Peki TOKİ sosyal konut başvuru ücretlerinin iadesi nasıl alınır?

bartın toki başvuru Haberi

bartın toki başvuru

TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri, Balıkesir, Bartın gibi şehirlerde 50 bin konut için talep toplamaya başladı. 

TOKİ 50 bin konut Bartın 2019

67 şehirde 50 bin konut için talep toplamaya başlayan TOKİ, bu kampanya kapsamında Bartın'da 423 adet konut inşa edilecek. İnşa edilecek konutların tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanıyor. 

TOKİ Bartın 2019 projesine başvuru yapacak kişilerden başvuru bedeli isteniyor. Başvuru bedelleri dairelerin tiplerine göre değişiklik gösteriyor. 2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için 1.000 TL başvuru ücreti ödeniyor. Bu ödemeler Ziraat Bankası ile Halkbank'a yapılıyor. 

TOKİ Bartın 2019 fiyatları ne kadar?

TOKİ'nin satışa çıkardığı 50 bin konutun fiyatları şehirlere göre değişiklik gösteriyor. Satışa çıkarılan 75 ve 85 metrekarelik 2+1 dairelerin fiyatları 116 bin 400 liradan, 110 ve 128 metrekarelik 3+1 dairelerin fiyatları...