05 / 05 / 2024

bartın ulus 10 yataklı devlet hastanesi inşaat ihalesi

bartın ulus 10 yataklı devlet hastanesi inşaat ihalesi

Bartın Ulus 10 Yataklı Devlet Hastanesi, Kumluca 1'er adet 2 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi ve Eczane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi açık usul ile ihale ediliyor...

TOKİ Bartın Merkez’e 608 bin TL’ye konut yapacak!

TOKİ'nin Bartın Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ’den Bartın Amasra’da ayda 2 bin 280 TL’ye!

TOKİ'nin Bartın Amasra projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Amasra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Amasra 2022 sosyal konut projesi...

Bartın'da 10 milyon TL'ye icradan satılık öğrenci yurdu ve arsası!

T.C. Bartın İcra Dairesi, Bartın ili, Merkez ilçesi, Şiremiçavuş Mahallesi'nde yer alan 6 katlı öğrenci yurdunu ve arsasını 10 milyon TL'ye icradan satıyor... 

Bartın'daki Kutlubeyazcılar Cami'nin inşaatı ödeneğe takıldı!

Bartın'a 10 kilometre mesafede inşa edilmeye başlanan 5 bin kişilik cami kaderine terk edildi. Kutlubeyazcılar Cami'nin yapımı, ödenek bitince durdu.

Bartın'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bartın İli, Ulus ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020!

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kura sonucu 21.07.2020 ve TOKİ Ulus Abdipaşa kura sonuçları listesi...

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Bartın Ulus Abdipaşa projesinde yer alan 150 adet konutun kura sonuçları bugün belli olacak...

Bartın Ulus alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Bartın Ulus orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Bartın Ulus orta gelir TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi orta gelir grubu projesinde yer alan 2 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Bartın Ulus alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus Samat Mahallesi projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Bartın Ulus TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Ulus projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Bartın kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi sorgulama!

Bartın kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi sorgulama ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10, yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

bartın ulus 10 yataklı devlet hastanesi inşaat ihalesi Haberi

bartın ulus 10 yataklı devlet hastanesi inşaat ihalesi

Bartın Ulus 10 Yataklı Devlet Hastanesi, Kumluca 1'er adet 2 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi ve Eczane İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi açık ihale usulü ile 27.08.2013 tarihinde ihale edilecek.


İhale T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 Çankaya / Ankara adresinde yapılacak.


Detaylı bilgi için