21 / 05 / 2024

Barutçu Han

Barutçu Han

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, valilik döneminde de üzerinde hassasiyetle durduğu kentin en eski hanlardan birisi olan Balıklıgöl yer alan Barutçu Han'ın restorasyon çalışmalarını başlattı.

Ev hanımlarına emeklilik primi ne kadar? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır?

Ev hanımlarının emeklilik durumu şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biridir. İşte ev hanımlarının emekli olma şartına dair araştırılanlar!

Ev hanımlarının başına talih kuşu kondu! 7500 TL aylık alacaklar!

Devlet aracılığı ile verilen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. İnternet üzerinde en çok araştırılan konular içinde kadınların emeklilik hakları yer alıyor. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? Tüm ayrıntılar haberimizde.

 Ev hanımları, müjde… Bu para sizin!  Başvuranın hesabına 7 bin lira yatırılıyor…

Düzenli bir gelir olmamasının sıkıntısını yaşayan ev hanımlarına devlet büyük bir imkân sağlıyor.  Ev ve çocuklarla ilgilenme zorunluluğu nedeniyle çalışma imkanı bulamamış, bir geliri olmayan ev kadınlarına yönelik başlatılan destek ödemesinden yararlanmak için başvurunuzu mutlaka yapın. Peki ev ka

Ev hanımları müjde! Size de emeklilik yolu açıldı! 5.500 TL maaş alabilirsiniz!

Ev hanımlarının pek çoğu bir geliri olmamasının sıkıntısını yaşarken sevindirici haber SGK’dan geldi.  Artık ev hanımları da dilekçe vermeleri halinde emekli olabilecek. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? Kimler emeklilik dilekçesi verebilir? İşte detaylar…

Ev hanımları dikkat! Hepsi Burada'nın Dyson V15 avantajı sizi mutlu edecek! İşte 26 Aralık fiyat listesi

Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürgelere, 2402 TL ayda ödeyerek  9 aya varan taksitle satışa sunuluyor. Ev hanımları, hepsiburadanın sunduğu bu fırsata bayılacak. Peki Dyson V15 Detect Absolute Kablosuz Süpürge fiyatları ne kadar?

Aile Bakanlığı hem ev hanımlarını hem de kocalarını sevinçten havaya uçuracak! Para ödemesi var

Aile Bakanlığı tarafından çocukların yanı sıra ev hanımları için de destek ödemesi gerçekleştiriliyor. Ancak ev hanımlarının gerekli başvuruları e devlet üzerinden yapması gerekiyor.

Tarihi Leman Esma Kasay Han 229 milyon liraya satılığa çıkarıldı

Osmanlı’da saray doktorluğu yapan Nuri Kenan Paşa tarafından inşa ettirilen ve o dönem muayenehane olarak kullanılan Leman Esma Kasay Han 229 milyon liraya satılığa çıkarıldı. Aynı han için geçtiğimiz yıl da 120 milyon lira fiyat biçilmişti.

Evde oturarak 1000 lira alabilirsiniz! Ev hanımlarına devlet desteği! Kadınlar bu fırsatı kaçırmamalı

Ev hanımlarının da, devlet desteğinden yararlanacağını birçok kadın henüz bilmemekte. Fakat, ev kadınları, birçok şekilde kurumların sağlamış olduğu desteklerden yararlanabilirler. İşte detaylar…

Eminönü Kürkçü Han'da 10 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 17. Satış Memurluğu Eminönü Kürkçü Han'da yer alan dükkanı 10 milyon TL'ye satışa çıkardı.

TSKB GYO'nun Beyoğlu Tahir Han davası sonuçlandı!

TSKB GYO'nun 53/72 hisse sahibi olduğu İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi 77 Ada, 57 Parsel üzerinde yer alan Tahir Han isimli taşınmaza ilişkin olarak 21 Aralık 2005 arihinde açılan "Ortaklığın Giderilmesi Davası"nda mahkemece "Ortaklığın Satış Yolu ile Giderilmesi" kararı verilmiş olup karar kesinleşti.

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Barutçu tarafından kuruldu.

İzmir Konak'ta 40 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Fettah Mahallesi, 370 ada 33 parselde yer alan iş hanını 40 milyon TL'ye satıyor...

Barutçu Han Haberi

Barutçu Han

Binlerce yıllık tarihi geçmişi olan kentte, tarihi ve kültürel değerleri gün yüzüne çıkartan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin en eski hanlarından biri olan Balıklıgöl’deki Barutçu Hanı’nda Restorasyon çalışmasının startını verdi.


365 Gün sürecek Restore çalışmaları sonucunda, yıllarca saklı kalan Balıklıgöl Demirciler Pazarındaki Barutçu Han, ziyaretçilere adeta tarihi yeniden yaşattıracak.


Şanlıurfa’nın kültürel mirasını özgün kimliğine kavuşturmayı hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi dokuyu koruyarak, geleneksel Şanlıurfa Hanlarının gelecek nesillere aktarılması için özverili bir şekilde çalışıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir...