06 / 05 / 2024

Baruthane arazisi park projesi

Baruthane arazisi park projesi

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

Karşıyaka Nergiz Parkı'nın imar planı değişti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, halkın talepleri doğrultusunda Nergiz Parkı'nın milyonluk arazisi için imar planı değişikliği yaptı. İmar planında 'belediye hizmet alanı' olan 2 bin 500 metrekarelik arazi, resmen 'park' oldu.

Ataköy Millet Bahçesi'nin açılış öncesi son hali görüntülendi!

İstanbul’un en değerli arazileri arasında bulunan Ataköy’deki Baruthane arazisi vatandaşın hizmetine açılıyor. Baruthane Millet Bahçesi cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

Ataköy Millet Bahçesi'nde sona yaklaşılıyor!

Konut projesine tahsis edilmesi halinde 1.5 milyar lira değeri olacak Ataköy Baruthane arazisi üzerinde hayata geçirilen Millet Bahçesi'nin 8 Kasım'da açılması planlanıyor.

Ataköy Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ataköy'de yapımına başlanılan Millet Parkı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Baruthane arazisi üzerinde başlayan inşaatın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Ataköy Baruthane arazisi Millet Parkı olacak!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait olan ve halen imar planında inşaat yapılması mümkün olan Ataköy’de 564 ada 160 parselde yer alan Baruthane arazisi için son karar verildi. 

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Ataköy sahilindeki dev arazi TOKİ park olacak!

TOKİ, Ataköy’de mülkiyeti kendisine ait olan 60 bin metrekarelik Baruthane arazisinin imar planını iptal ederek halka açık park yapacak.

Ataköy sahili TOKİ Park oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arazi, İBB ve TOKİ işbirliğiyle TOKİ Park olacak. İhalesi iptal edilen bu alanın halka açık bir park olması kesinleşti.

Ataköy Baruthane arazisindeki inşaat projesi iptal edildi!

Baruthane arazisi olarak bilinen Ataköy’deki 60 dönümlük alandaki 7 bloklu olarak planlanan inşaat projesi iptal edildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki bu araziye dev park yapacak..

Ataköy Baruthane 'TOKİ Park' oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arsa, İBB ve TOKİ işbirliği ile "TOKİ Park'a" dönüştürülüyor...

Neo Park Bolluca Arnavutköy’de yükseliyor!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesi 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve sekiz mahalleden meydana geliyor. 

Deluxia Park Kartal projesi satışta! Metrekaresi 6 bin 380 TL!

Teknik Yapı'nın Kartal'da bulunan Diktaş Ören Bayan İplik Fabrikası arazisi üzerine inşa edeceği Deluxia Park projesi satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 6 bin 380 TL'den başlıyor..

Albatros Parkı değil, imarlı arazisi satıldı!

Büyükçekmece sahilinde yer alan ve satılmaması için karşı çıkılan Albatros Parkı arazisi 160 milyon 30 bin liraya satıldı. Belediye yetkilisi, arazi satışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Baruthane arazisi park projesi Haberi

Baruthane arazisi park projesi

Yoğun yapılaşma nedeniyle yıllardır tartışılan İstanbul Ataköy sahilindeki plajları yeniden canlandırmak için harekete geçeb Hükümet ilk olarak İstanbul'un en değerli arazisi olan Ataköy'deki Baruthane arazisini vatandaşa açıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ataköy'deki 60 dönümlük araziye dev park yapacak. TOKİ, 2010'da inşaat projesi yapılması için ihaleyle Çelebican şirketine verilen arazideki projeyi iptal etti. 60 dönümlük arazi yeşil alan oldu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 25 yıllığına kiralanan araziye dev park yapılacak. Tarihi mekânlar da restore edilecek. TOKİ, akabinde Ataköy'de Galeria'dan Aya Mama deresine kadar olan 3 kilometrelik sahil şeridini de halkın kullanımına tesis edecek. Sahildeki izinsiz binalar yıkılacak, buralara plajlar kurulacak. Bugünkü değeri 2 milyar TL'yi bulan arazide padişahların kahve içtiği Baruthane Kulesi...