05 / 05 / 2024

Başak Çatı ve Cephe Sistemleri 2015

Başak Çatı ve Cephe Sistemleri 2015

1969 yılında kiremit üretimine Başak Kiremit ve Tuğla adıyla başlayan işletme, günümüzde üretim sektörünün lideri konumundadır. Başak Çatı ve Cephe Sistemleri Türkiye'nin ilk ve tek tam otomasyon yapan üretim tesisini kurdu..

22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları düştü! 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altının gramı gerilerken, 22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları da düştü. Peki 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 22 Nisan 2024 bilezik fiyatları.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de konut imarlı 2 arsa satılıyor!

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de yer alan konut imarlı iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı! Fuzul GYO'dan yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu ihaleyi Fuzul GYO kazanmıştı.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu 3 Mayıs'ta yapılmış ve teklifler alınmıştı. Söz konusu arsa için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk adımı olarak hayata geçirilecek olan Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı.

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir'deki rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, İstanbul İli Başakşehir İlçesi, Mahmutbey ve İkitelli Mahalleleri Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

TOKİ İstanbul 2023 kura çekimi başlıyor! İşte TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 kura takvimi

TOKİ İstanbul 2023 kura çekimi başlıyor... İşte TOKİ Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Silivri ve Çatalca 2023 kura takvimi... Hemen bakın...

Başak Çatı ve Cephe Sistemleri 2015 Haberi

Başak Çatı ve Cephe Sistemleri 2015

1969 yılında kiremit üretimine Başak Kiremit ve Tuğla adıyla başlayan işletme, günümüzde üretim sektörünün lideri konumundadır. Başak Grubu adıyla bünyesinde 6 farklı sektör firmasını barındıran şirket; Başak Çatı ve Cephe Sistemleri. Has Hazır Beton. Agregasan Madencilik, Başakkonut, Bşk Mimarlık ve Bşk Enerji ile yapı ve inşaat sektöründe tam anlamıyla tüm ihtiyaca cevap verebiliyor. 


Kapasite yüzde 50 artacak!

2012 yılında çalışmalarına başlanılan ve ilk etabı 2014 yılının Ocak- Mart ayları arasında gerçekleşen yatırımın ikinci etabı 2015 yılının Nisan ayında tamamlandı. 

Firmada, yatırımın sonucunda yüzde 50 oranında bir kapasite artışı planlanıyor. 2014 yılı içerisinde yapılan yatırımlarla temel olarak doğalgaz ve elektrik tasarrufunu amaçlayan Başak Çatı ve Cephe Sistemleri. üretimdeki kalite ve dayanıklılığın standartların çok üzerinde bir performansa erişeceğinden emin. 

Yatırımın ilk aşamasında gerçekleşen tünel fırın...