05 / 05 / 2024

başakeşhir dron

başakeşhir dron

Başakşehir Belediyesi inşaat denetimi ve kaçak yapılara karşı “İnsansız Hava Aracı” dron ile mücadele edecek. Uysal, "Başakşehir’de inşaat ve emlak faaliyetleri yoğun olarak sürüyor" dedi.

TOGG'da nefesler tutuldu! Satışlar ne zaman başlayacak, fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG için Gemlik ilçesindeki dev fabrikada hazırlıklar tamamlandı. Yılda 80 bin otomobilin banttan indirilmesi hedeflenen 1.2 milyon metrekare üzerine kurulu dev tesiste yapılan son hazırlıklar ile tamamlanan bağlantı yolları havadan dron ile görüntülendi.

Kanal İstanbul, Başakşehir'i uçuracak!

Başakeşhir özellikle mega projelere yakınlığı ile dikkat çekiyor. Başakşehir Belediye Başkanı Kartoğlu, "Kanal İstanbul Başakşehir'i uçuracak" dedi. Emlak Konut ve TOKİ gibi firmaların bölgede inşa ettiği projelerle gelişimini sürdüren ilçe markalı konut üreticinin hedefinde. 

Başakşehir Belediyesi'nden Bahçeşehir Gölet açıklaması!

Başakeşhir Gölet'teki yapılaşmanın önünü açan imar planı için gelen 2. yürütmeyi durdurma kararı üzerine Başakşehir Belediyesi açıklama yaptı.

Ankara Siteler Mobilya Teşhir Yeri projesi açılışa hazır!

Siteler esnafının kalkınmasını sağlamak, Başkent’i yeniden mobilya sektörünün bir numarası haline getirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ‘Mobilya Teşhir Yeri Projesi’, açılışa hazır hale getirildi.

Ake Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ake Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ahmet Kemal Ersu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Sarıyer, Huzur Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Başakşehir’de kaçak yapılar 'dron' ile engellenecek!

Başakşehir Belediyesi inşaat denetimi ve kaçak yapılara karşı “İnsansız Hava Aracı” dron ile mücadele edecek. Uysal, "Başakşehir’de inşaat ve emlak faaliyetleri yoğun olarak sürüyor" dedi.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Başakeşhir Evleri 2. Etap'ta yer alan 250 adet daire kura yöntemiyle satışa sunuldu. Başvuruların kabul edildiği Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Ayazma Emlak Konutları başvuru ve satın alma taahhütnamesi!

Başakeşhir'de inşa edilen Ayazma Emlak Konutları projesine başvuruda bulunmak için 10 bin TL başvuru bedelinin ödenmesi gerekiyor. İşte Ayazma Emlak Konutları başvuru ve satın alma taahhütnamesi...

Ayazma Emlak Konutları ödeme planı!

Başakeşhir Ayazma Emlak Konutları projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Projedeki başvuru süreci başladı ve 30 Ocak'a kadar devam edecek. İşte Ayazma Emlak Konutları ödeme planı...

3. Köprü yolu bağlantı kavşağı nerede?

Başakeşhir Yeni Merkez projesi "3. Köprü yolu bağlantı kavşağı nerede?" sloganıyla tanıtılıyor. Yapılan hesaplamalarla yeni merkezden yola çıkan bir araç Anadolu Yakası’na sadece 15 dakika’da ulaşabilecek.

Asil Park'ta yaşam başlıyor! Yüzde 25 peşinatla!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye Armağanevler’ de Ocak ayı içinde yaşamın başlayacağı Asil Park projesine son dairelerin satışı öncesinde örnek daire eşyalı biçimde teşhir edilmeye başlandı...

Palladium Tower Ataşehir'de fiyatlar 890 bin dolardan başlıyor!

2014 yılının tamamlanması planlanan Palladium Tower projesinde yer alan ofislerin büyüklüklleri 180 metrekareden başlıyor. Proje Ataşhir'de yükseliyor...

Topkapı Sarayı'nın yenilenen Silah Teşhir Bölümü açıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Topkapı Sarayı'nda yenilenen Silah Teşhir Bölümü ve 4. avlu yapıları ile restore edilen Matbah-ı Amire'nin açılışını yaptı

başakeşhir dron Haberi

başakeşhir dron

İstanbul’da 104 bin 33 kilometre alanıyla ve emlak sektöründe yükselen marka değeriyle dikkat çeken Başakşehir Belediyesi, kaçak inşaat yapanlara karşı mücadelede insansız hava aracı dronları kullanacak.Bahçeşehir Fen Lisesi öğrencilerinin, Başakşehir Belediyesi Living Lab (Yaşam Laboratuvarı) bünyesinde geliştirdikleri İnsansız Hava Aracı Dron, ilçe sınırları içinde kaçak yapı, inşaat denetim ve kontrolleri ile usulsüz hafriyat dökümlerine karşı mücadelede kullanılacak.



İlk olarak kaçak yapılarla mücadele edilecek

İnşaat denetim ve kontrollerinde dron kullanılması için çalışmalar yapıldığını kaydeden Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, proje kapsamında aracı kullanacak olan zabıta ekiplerine eğitim verileceğini söyledi. Uysal şöyle konuştu:


“Başakşehir’de inşaat ve emlak faaliyetleri yoğun olarak sürüyor. İnşaatların denetimi ve kaçak inşaat yapımının engellenmesi için zabıta ekiplerimiz gece-gündüz çalışıyor. Ancak sınırlarımız çok geniş. Ekiplerimizin inşaat denetimi, izinsiz hafriyat dökümü...