28 / 04 / 2024

Başakşehir bisiklet yolları

Başakşehir bisiklet yolları

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 5 Kasım'da!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında Nakkaş-Başakşehir kesiminin (bağlantı yolları dahil) yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması işi 5 Kasım saat 14:30'da ihale edilecek.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 'Nakkaş-Başakşehir kesimi' ihalesi yapıldı!

Karayolları’nda, milyarlarca TL'lik dev bir ihale daha sonuçlandı. Kuzey Marmara Otoyolu'nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” (bağlantı yolları dahil) ihalesini, Rönesans Grubu aldı. İhale bedelinin 8 milyar TL civarında olduğu ileri sürüldü. 

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi bağlantı yollarının yapımına geç başlandı. Söz verdiğimiz gibi 20 Mayıs'ta hastane, yollarıyla beraber hizmet vermeye başlayacak" dedi.

İBB'den Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatına ilişkin açıklama!

İBB, dün açılışı gerçekleştirilen Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol inşaatında yaşanılan süreci açıkladı. İBB, hastaneye ulaşımı sağlayacak yolların inşaatının İBB tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yolunda sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hayata geçirilen İstanbul Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin bağlantı yollarında sona gelindi.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarının inşaatı hızlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Mayıs ayında hizmete açılacak olan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yol çalışmaları hız kazandı.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılışı Mayıs 2020'de gerçekleştirilecek olan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yol çalışmaları hız kazandı.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarında çalışmalar tam gaz!

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin tartışmalara neden olan yol yapım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'a kadar tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarının 20 Mayıs tarihine kadar tamamlanacağını açıkladı.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılışı Mayıs ayına çekilen Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarını Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarının bakanlık tarafından yapılacağını açıkladı.

Başakşehir bisiklet yolları Haberi

Başakşehir bisiklet yolları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde bu haftaki durağı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu Lisesi oldu. Başakşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, öğrencilerin tezahürat ve sevgi gösterileriyle karşıladığı Başkan Yasin Kartoğlu, okulun konferans salonunda sohbet tadında bir söyleşi yaptı.

Başakşehir’e yeni bisiklet yolu

Öğrencilerin ulaşım konusundaki sorularını cevaplayan Başkan Yasin Kartoğlu, okulun yakınında yer alan Oyakkent ile Kayaşehir 7. Bölge arasına bisiklet yolu yapılacağını dile getirdi. Bu yol tamamlandığında bisiklet yolu çevresinde ikamet eden gençlerin bisikletleriyle okula gidip gelebileceğini belirtti.

Başak Mahallesi’ne Gençlik Kompleksi geliyor

Spor yapmak için alanlara ihtiyaçları olduğunu belirten gençlere de cevap veren Başkan Kartoğlu, “Okulun yakınında gençlik ve spor merkezi yapmak için çalışmalara başlandı. Merkezimizin içerisinde havuz, kütüphane ve kıraathane...