02 / 05 / 2024

başakşehir çevre yatırımları

başakşehir çevre yatırımları

Başakşehir’e yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış törenine katılan Başkan Kadir Topbaş, ilçeye yaptıkları 3,5 milyar liralık yatırımın Anadolu’daki birçok büyükşehir ve il belediyesinin bütçesinden daha büyük olduğuna dikkat çekti...

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi açıldı!

Trn Otel İşletmeciliği Ve Yatırımları Anonim Şirketi Mall Of İstanbul Hilton Şubesi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Akkaya ve İlter Türkmenoğlu ortaklığında kuruldu.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ'den Başakşehir'e 652 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir'de 652 yeni konut inşa edecek.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Başakşehir Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta açılacak!

Sağlık alanında yapılan yatırımlar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk bölümü daha önce açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci kısmının 21 Mayıs'ta açılacağını söyledi.

Başakşehir'e 'Başakşehir Şehir Hastanesi' dopingi!

Açılışı gerçekleşen Başakşehir Şehir Hastanesi, Başakşehir'de yatırım yapan gayrimenkul yatırımcılarının yüzünü güldürdü. İlçe değer üstüne değer kazandı. 

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Fuzul Yapı Başakşehir'deki 10. projesi için düğmeye bastı!

Yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam eden Fuzul Yapı ve Fuzul Gayrimenkul, Başakşehir'de 48 bin 674 metrekarelik alanda bölgedeki 10'uncu projesine başlıyor. 

başakşehir çevre yatırımları Haberi

başakşehir çevre yatırımları


Metroyla buluşan Başakşehir’e dev çevre yatırımları


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başakşehir’e yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve tanıtım törenine katıldı. Kayaşehir’de düzenlenen törene Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İBB Bürokratları ile vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, açılışı yapılan İSKİ Hizmet Binası, 35 dönümlük Onurkent Bölge Parkı 1, 12 dönümlük Onurkent Bölge Parkı 2 ve 34 dönümlük Kayabaşı Mahallesi Parkı’nın Başakşehir’e hayırlı olmasını diledi. Başakşehir’e getirdikleri metroyu Kayaşehir’e kadar uzatacaklarını müjdeleyen Kadir Topbaş, şöyle konuştu;


“Yılsonu itibariyle İstanbul’a 68.5 milyar lira, yani devlet ölçeğinde yatırım yapmış olacağız. Sadece Başakşehir’e 3 milyar 513 milyon lira yatırım yaptık. Başakşehir’e bugüne kadar çok büyük yatırım ve hizmetler getirdik. Başakşehir, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı bittikten sonra İstanbulluların gıpta ettiği bir ilçe...