05 / 05 / 2024

Başakşehir Evleri ulaşım

Başakşehir Evleri ulaşım

Başakşehir Evleri daire fiyatları kapsamında yer alan konutların fiyatları 129 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor

Başakşehir Evleri ulaşım!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen Başakşehir Evleri'nin son başvuru günü 30 eylül olarak açıklandı. Başakşehir Evleri ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor..

Emlak Konut Başakşehir Evleri nerede?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projesi olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen ve İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Emlak Konut Başakşehir Evleri nerede?

Emlak Konut Kayaşehir ödeme planı!

Ödemelere anahtar teslimlerinden sonra başlanacak olan Başakşehir Evlerinde teslimler ise 30 ay sonra yapılacak. Emlak Konut Kayaşehir ödeme planı kapsamında 120 aya kadar vadeli ödeme yapılabiliyor.

Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk adımı olarak hayata geçirilecek olan Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı.

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Evleri 4. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, ''Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4" 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Başakşehir Belediyesi, yarım kalan Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunu tamamlıyor!

Başakşehir Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunun yapım çalışmalarını tamamlıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. etap değerleme raporu!

Emlak Konutları Başakşehir Evleri 2. Etap projesi 1 Adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi 2019 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi 2019 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tam Nokta Başakşehir 2 Kasım'da açılacak!

"Emlakta yeni bir sayfa" sloganı ile kendilerini tanıtan Tam Nokta, Başakşehir temsilciliğini  2 Kasım 2019 Cumartesi günü hizmete açıyor...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4 projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2 projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4'ün 2018 kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4'ün 2018 kira değerleme raporunu yayınladı. 

Başakşehir Evleri ulaşım Haberi

Başakşehir Evleri ulaşım

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Başakşehir Evleri kapsamında 1000 daire için başvuru alımı sona erdi. Başakşehir Evleri daire fiyatları kısmından önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


Emlak Konut Başakşehir Evleri kapsamında 2 Eylül'de başlayan başvuru dönemi 30 Eylül tarihinde sona ermişti. Başakşehir Evleri daire fiyatları kapsamında katılım için 2500 TL ödenmişti. 




Kuraların 6 Ekim Pazar günü saat 10.00'da yapılacağı Başakşehir Evleri daire fiyatları 129 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Emlak Konut GYO Başakşehir Evleri kapsamında kura çekilişi Küçükçekmece Arenamega Gösteri Merkezi'nde yapılacak. Proje kapsamında 1.000 konut için toplamda 25 bin 256 kişi başvuruda bulunmuştu. 


Emlak Konut GYO Başakşehir Evleri satılık...