09 / 05 / 2024

başakşehir evvel evim teslim tarihi

başakşehir evvel evim teslim tarihi

İntaya – EYG - İntes ortaklığının Evvel Evim Kayabaşı projesinde detaylar belli oldu. 1500 konutluk Evvel Evim projesinin ilk etabında 678 konut inşa edilecek. Proje Ekim ortasında satışa sunulacak...

TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası kura sonucu sorgulama merakla araştırılıyor. TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

TOKİ İstanbul kura tarihlerinde şok! Hemen Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri kuralarına bakın!

Deprem sebebiyle ara verilen TOKİ İlk Evim kapsamında, kura çekilişlerine 8 Mart günü yeniden başlandı. TOKİ İstanbul kura tarihlerinde şok! Hemen Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri kuralarına bakın!

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

Evvel İstanbul Başakşehir Emlak Konut fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Evvel İstanbul projesi 11-29 katlı sekiz blokta 678 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Evvel İstanbul projesi de "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Evvel İstanbul Başakşehir Emlak Konut fiyatları 2017...

Başakşehir Park Mavera 2.etap teslim tarihi!

Başakşehir Park Mavera 2.etap projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 850 TL'den başlıyor. Park Mavera 2.etap projesi Evvel İstanbul'un yanında yükseliyor...

Designfloor, Başakşehir’de 100 bin metrekarelik parke anlaşması yaptı!

Designfloor, Başakşehir’de yapımı devam eden Evvel İstanbul ve Adım İstanbul projelerine 100 bin metrekarelik parke satışı gerçekleştirdi.

Başakşehir Adım İstanbul'da ön satışlar başlıyor!

İstanbul'un giderek merkezi haline gelen Başakşehir'de Emlak Konut GYO ile İntaya, EYS, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla gerçekleştirilecek 'Adım İstanbul' Evvel İstanbul projesinin hemen yanında yer alıyor.

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire!

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje Evvel İstanbul'a komşu lokasyonda yer alacak.

Adım İstanbul Başakşehir'de ön satışlar başlıyor!

Evvel İstanbul projesinin hemen yanında hayata geçirilecek olan Adım İstanbul, Başakşehir yeni merkezinde inşa edilecek.

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Nidapark Başakşehir Evleri adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul 'un yanında yükseliyor.

Başakşehir Adım İstanbul'da ön satışlar başladı!

Evvel İstanbul projesinin hemen yanında yer alan Adım İstanbul’da ön satışlar başlıyor. Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul Başakşehir yeni merkezin kalbinde yer alıyor.

Nidapark Başakşehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında bulunan projede teslimler Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor. Nidapark Başakşehir satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

başakşehir evvel evim teslim tarihi Haberi

başakşehir evvel evim teslim tarihi


İntaya – EYG - İntes Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda hayata geçirilecek olan Evvel Evim projesinin detayları belli oldu. Evvel Evim Kayabaşı projesi 750 milyon TL proje bedeliyle yükseliyor.


Evvel Evim projesi 1, A2, A3, B1-B2-B3, B4-B5-B6, B7-B8-B9, C1-C2- C3 ve D blokları olarak 8 blok halinde tasarlandı. 678 konutun yer alacağı Evvel Evim projesimde bloklar 11, 12, 13 ve 29 katlı olarak yükseliyor.


40 bin 121 metrekare alanda inşa ediliyor olan Evvel Evim Kayabaşı projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerine yer veriliyor. Evvel Evim projesinde bina oturum alanı 11 bin 573 metrekare, inşaat alanı 167 bin 622 metrekare.


Evvel Evim Kayabaşı projesinde fitness, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, koridor-hall, spor salonu, soyunma odası, yüzme havuzu, yürüyüş...