10 / 05 / 2024

Başakşehir-İkitelli Metro ihalesi

Başakşehir-İkitelli Metro ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir-İkitelli metro istasyonu, veri laboratuvar merkezi inşaatı ihalesi 19 Mart'ta yapılacak. 

Başakşehir-Kayaşehir metro hattında 1 senede 5 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattını 1 senede 5 milyon 200 bin yolcunun kullandığını açıkladı.

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindi! Bakan resmen açıkladı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

İBB Başakşehir'de imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İkitelli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 10 milyon 840 bin 80 lira, geçici teminat bedeli ise 325 bin 202 lira olarak belirlendi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı çok yakında hizmete açılacak!

Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nın çalışmaları sonlandı. Çok yakında hizmete açılacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağı yapıldı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağının yapıldığını belirtti.

Emlak Konut GYO Başakşehir'den arsa aldı!

Emlak Konut GYO, Başakşehir İkitelli'de 1444 ada 1 parsel üzerinde bulunan, 6502 metrekare büyüklüğündeki arsayı 41 milyon 925 bin TL'ye satın aldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan tarihinde yapılacak.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattı yıl sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir metro hattının yıl sonunda açılacağını dile getirdi. 

Emlak Konut GYO Başakşehir İkitelli 2. Etap'ta 60 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Başakşehir İkitelli 2. Etap kapsamında, 1444 Ada 1 Parselde yer alan 42 adet konut ve 18 adet ticari üniteden oluşan toplam 60 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı.

Başakşehir-İkitelli Metro ihalesi Haberi

Başakşehir-İkitelli Metro ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından bina inşaatı yaptırılacak. İBB, Başakşehir İkitelli metro istasyonu, veri laboratuvar merkezi inşaatı ihalesi 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat 11:30'da yapılacak. Proje için sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. İnşaat ise yer tesliminden itibaren 180 (yüz seksen) takvim günü sonra tamamlanacak. 


İhale metni:
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
BAŞAKŞEHİR İKİTELLİ METRO İSTASYONU, VERİ LABORATUVAR MERKEZİ İNŞAATI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
İhale Kayıt Numarası : 2018/55907
1-İdarenin
a) Adresi : Hacı Ahmet Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:1 34440 Kasımpaşa BEYOĞLU/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2124494796 -...