15 / 05 / 2024

Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu

Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu

Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu Platformu Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu hakkında açıklama yaptı. Platform, "İmar planlarına aykırı hiçbir hususun bulunmadığının ilçe kamuoyu ve bölge sakinlerimizce de bilinmesini isteriz" dedi.

Deniz GYO, Başakşehir Hoşdere'deki 1 bağımsız bölümü 967.6 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, 268 ada 1 parselde konumlanan, G Blok içerisinde yer alan 34 no.'lu 1 adet bağımsız bölümü 2 Aralık 2021 tarihinde KDV dahil 967 bin 600 TL bedel ile sattı.

TOKİ Başakşehir kurasız satış 2019!

TOKİ Başakşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Proje için başvurular bugün itibariyle başladı.

Başakşehir Oyakkent Camii ve Külliyesi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Oyakkent Camii ve Külliyesi’nin temelini attı.

Avrupa Konutları Başakşehir kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avrupa Konutları Başakşehir'in 976 Ada 2 Parsel, 443 Ada 62 ve 63 Parsel Konutlar İle Ticaret, Otopark, Sosyal Tesisler, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

Başakşehir'deki 2019 teslimli konut projeleri!

Güzergahı açıklanan Kanal İstanbul, Başakşehir, Küçükçekmece ve Ispartakule'de konut piyasasını coşturdu. Peki Başakşehir'de hangi konutlar yer alıyor? Ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Avrupa Konutları Başakşehir'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Avrupa Konutları Başakşehir kısmi geçici kabulü bugün yapıldı.

Dekar Demiröz Ortaklığı Başakşehir projesinin tüm detayları!

Toplam 105 blok şeklinde dizayn edilen Dekar Demiröz Ortaklığı Başakşehir projesi İstanbul Başakşehir İlçesi, Tatarcık Mahallesi'nde konumlandırılıyor. Dekar Demiröz Ortaklığı Başakşehir projesinin tüm detayları...

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan!

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje 361 daire ve 56 dükkandan oluşuyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Fuzul İnşaat Vadi Yaka Başakşehir satılık!

Fuzul İnşaat Vadi Yaka Başakşehir satılık dairelerin fiyatları 495 bin lira ile 1 milyon lira arasında değişiyor. Vadi Yaka Başakşehir'de 12 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Avrupa Konutları Başakşehir satılık daire!

Toplam 620 bağımsız üniteden meydana gelen proje toplam 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanından oluşuyor. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız ünite yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu Haberi

Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu

Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu Platformu, okulun projesinin; hazırlık aşaması, ihale süreci ve inşaata geçiş safhalarında tüm yasal zorunluluklara haiz olduğunu, ilgili imar planlarına aykırı hiçbir hususun bulunmadığını bildirdi.


Platformdan, Başakşehir Göçmen Konutları yakınlarındaki Kız İmam Hatip Okulu'nun park alanına yapıldığını iddia eden vatandaşlarla polis arasında yaşanan arbede üzerine yazılı açıklama yapıldı.


Başakşehir'de ihtiyacı sıklıkla dile getirilen bir eğitim kurumu Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu'nun yapımına başlandığı hatırlatılan açıklamada, okulun, çevreci yapısı ve modern donanımıyla eğitimde standartları yükselteceği kaydedildi. İstanbul Valiliği, İstanbul Ticaret Odası ve Başakşehir Belediyesi tarafından projelendirilen okulun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından imar planında özel eğitim alanı olarak tescil edilmiş arsa üzerinde inşa edildiği belirtildi. 


Açıklamada, okulun, inşaat alanının hemen yanındaki koruluğu, alandan taşınacak ağaçlarla daha da zenginleştirecek bir projeyle...