10 / 05 / 2024

başakşehir köşeçarşı projesi

başakşehir köşeçarşı projesi

Köşeçarşı Başakşehir resimlerini haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz. Köşeçarşı, Başakşehir' de 1. etap ve 2. etap arasında İkitelli Sağlık Kent ve Onurkent girişlerinin kesiştiği bölgede inşa ediliyor...

Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkan!

Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkan bilgileri haberimizin içerisinde yer almaktadır. Köşeçarşı ödeme koşulları kapsamında yüzde 50 tutar nakit ya da banka kredisi ile ödeniyor...

Başakşehir Hoşdere'deki 13 bin metrekarelik arsanın imar planı değişikliği askıda! Dev projelere komşu!

İstanbul, Başakşehir  Bahçeşehir 2. Kısım (Hoşdere) Mahallesi 645 Ada 2 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. Söz konusu arsa TOKİ Bahçeşehir 2. Kısım, Tual Bahçekent gibi projelere yakın konumda yer alıyor. 

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Başakşehir Avrasya Konutları 2 resmen satışta! 420 konutluk yeni proje!

Başakşehir Avrasya Konutları 2 resmen satışa çıktı. 1,5 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesinde toplamda 420 konut yer alıyor. İşte Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'deki modern çarşıya taşınıyor!

Rami Kışlası yanında 36 seneden beri faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı'na taşınmayı merakla bekliyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 2. Kısım projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Başakşehir'de 87 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1.Kısım'da yer alan gayrimenkulü 87 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Başakşehir Belediyesi'nden 27.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt tesis alanı!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) Mahallesinde yer alan “Bakım ve Akaryakıt Tesis Alanı” lejantında kalan 4 bin 439 metrekare alanlı taşınmazı 27 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Başakşehir Belediyesi'nin binası için 500 milyon TL ek bütçe!

Başakşehir Belediyesi bir yandan İstanbul’un en büyük belediye binasını inşa ederek lüks bir harcama yaparken, diğer taraftan bütçesi yetmediği için 500 milyon TL’lik ek bütçe aldı. 

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. etap değerleme raporu!

Emlak Konutları Başakşehir Evleri 2. Etap projesi 1 Adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

başakşehir köşeçarşı projesi Haberi

başakşehir köşeçarşı projesi


İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Köşeçarşı projesi Makro İnşaat tarafından inşa ediliyor. Ticari bölümlerden meydana gelen Başakşehir Köşeçarşı projesinde küçüklü büyüklü mağazalar bulunuyor. 


Köşeçarşı Başakşehir projesinde 1 adet süpermarkette yer alıyor. Makro İnşaat Köşeçarşı, Başakşehir'de 1. etap ve 2. etap arasında İkitelli Sağlık Kent ve Onurkent girişlerinin kesiştiği bölgede inşa ediliyor.


Köşeçarşı Başakşehir satılık dükkanların ödeme planına göre dükkan fiyatının tamamı nakit ya da banka kredisi ile ödendiği takdirde yüzde 4 oranında bir indirim uygulanıyor. 


Köşeçarşı Başakşehir'de satılık dükkan ödemeleri yüzde 50 peşinat nakit olarak veya banka kredisi ile yapılıyor. Geri kalan yüzde 50 bakiye iki eşit taksit halinde ödeniyor. Senetlerin ilk ödemesi 15 Kasım 2013, ikinci ödemesi 15 Mayıs 2014 tarihinde yapılıyor.


Makro Köşeçarşı Başakşehir projesinde dükkanların alanları 34,43 metrekare ile...