07 / 05 / 2024

Başakşehir Milet Bahçesi

Başakşehir Milet Bahçesi

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, vatandaşın yüzünü güldürecek Millet Bahçesi projesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla bir ay içinde açılacağını duyurdu..

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir'de 12 taksitle arsa satıyor!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan arsayı 141 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Başakşehir parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Kısım ve Hoşdere Mahalleleri'nde yer alan 8 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başakşehir Belediyesi'nden 27.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt tesis alanı!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) Mahallesinde yer alan “Bakım ve Akaryakıt Tesis Alanı” lejantında kalan 4 bin 439 metrekare alanlı taşınmazı 27 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Kiler GYO ile KİPTAŞ arasında Referans Bahçeşehir ve Referans Başakşehir anlaşması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KİPTAŞ Referans Bahçeşehir (558 ada 8 Parsel) ve KİPTAŞ Referans Başakşehir (1284 ada 2 Parsel) sözleşmesi protokolü hakkında açıklama yaptı...

Başakşehir Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı!

Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı. Projeden ev sahibi olan aileler oturmaya başladı.

Başakşehir Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziyagökalp Mahallesi, Millet Bahçesine İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açıldı!

Başakşehir Millet Bahçesi içerisinde bulunan Başakşehir Millet Kıraathanesi'nin açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yapıldı.

Kayaşehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mevkiinde Yapılacak Olan Kayaşehir 2-3-4 Etaplar Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açılış için gün sayıyor!

Başakşehir ilçesi dev bir esere daha kavuşuyor. İstanbul’un en büyük millet kıraathanesi olacak olan Başakşehir Millet Kıraathanesi, Başakşehir Millet Bahçesi’nde hayata geçiriliyor.

Kayaşehir Millet Bahçesi bir ay içinde açılacak!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, vatandaşın yüzünü güldürecek Millet Bahçesi projesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla bir ay içinde açılacağını duyurdu..

Başakşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 540 milyon TL!

Başakşehir Belediyesi Meclisi Ekim ayı toplantısında, belediye meclisinin 540 milyon TL'lik bütçesi kabul edildi.

Başakşehir'e havuzlu cami!

Başakşehir’in Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde modern konutların hayata geçirildiği Hoşdere mevkiinde yükselen bin 500 kişilik cami Ramazan ayında ibadete açılacak.

Başakşehir Milet Bahçesi Haberi

Başakşehir Milet Bahçesi

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, gazetecilerle buluştu. Başkan Kartoğlu, gazetecilere hayata geçecek olan icraatlarını anlattı. Başakşehirlilere müjde veren Kartoğlu, “Yeni yapılan viyadükler ve 14 şeritli duble yollarla ilçede trafik çilesi son buldu. Kuzey Marmara Yolu’nun tamamlanmasıyla büyük araçlar Çatalca’dan giriş yapacağı için İkitelli gişelerinden sonra yaşanan trafik sorunu da ortadan kalkacak. Aks yollarının tamamlanmasıyla 2 ay içerisinde bütün mahallelerin geçiş güzergahı oluşacak” diye konuştu.

Yenişafak'ta yer alan habere göre, yapacak çok işleri olduğunu ifade eden Kartoğlu, “Görev verilmesi halinde projelerimizi tamamlamak isteriz. Görev verilmezse de bizden sonra gelecek arkadaşa anlatırız. Önemli olan vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmak” dedi.

280 BİN METREKARE MİLLET BAHÇESİ

Kartoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 100 günlük eylem planını açıklarken müjdesini verdiği Millet bahçelerinin ilkinin Başakşehir’de tamamlanmak üzere...