14 / 05 / 2024

Başakşehir ne kadar değerlendi

Başakşehir ne kadar değerlendi

Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, "Başakşehir son 15 yıldır Türkiye’nin en hızlı gelişen ve yüksek prim yapan bölgesi. Şimdi metrekare fiyatı 4800 TL, ortalamada 6 bin TL'ye yükselmesini bekliyoruz" dedi.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Landtime Başakşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Landtime Başakşehir projesinde konut satışları başladı. Proje 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Landtime Başakşehir'de 2+1 ve 3+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Huzzak Loft X Başakşehir lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Huzzak Loft X Başakşehir projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Loft X Başakşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Başakşehir'deki 22 bin 310 metrekarelik konut imarlı arsa 1.7 milyar TL'ye satılıyor!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan arsayı 'Hasılat Paylaşımı Yöntemiyle' satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Akyapı Ticarethane Başakşehir 20 ay sıfır faizle satışta! Yeni Proje!

Akyapı tarafından Başakçeşir'de hayata geçirilen Ticarethane Başakşehir 20 ay vade, sıfır faizle satışa çıktı. Tamamı dükkan olarak tasarlanan projenin metre kare fiyatları belli oldu. Peki Akyapı Ticarethane Başakşehir dükkan fiyatları ne kadar? İşte Akyapı Ticarethane Başakşehir ile ilgili ayrınt

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

2023 TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kuraları için heyecanlı bekleyiş sürerken başvuruda bulunan vatandaşlar, TOKİ Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna cevap bulmak için araştırmalar yapıyor.

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! TOKİ Başakşehir kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşların gündemini oluşturuyor. Özellikle İstanbul Başakşehir kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul Başakşehir'de Fuzul Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Avrasya Konutları satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Başakşehir'in yeni yaşam merkezi Başakport'ta satışlar başladı!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. Peki projede yer alan konutların fiyatı ne kadar oldu? İşte 27 Mayıs 2022 BaşakPort projesi konutlarının fiyat listesi...

Başakşehir ne kadar değerlendi Haberi

Başakşehir ne kadar değerlendi

Irmak Group, Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 450 yıllık Mimar Sinan Külliyesi'ni butik otele dönüştürmek için izinlerini tamamladı. Kanal İstanbul'un yapılmasıyla 'boğaz yalısı' da olacak otelin işletmesi için ise Les Ottomans'la flört devam ediyor.


Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, Başakşehir’de ‘Vadişehir’ markasının çığır açtığını belirterek, “Bizden sonra böglede ‘vadi’ markalı çok sayıda proje başladı” dedi. 650 konutluk Vadişehir’i önümüzdeki yıllarda 10 bin konuta kadar çıkaracak arazilerinin bulunduğunu anlatan Akgül, “Beni en çok heyecanlandıran proje ise Küçükçekmece Gölü’ne komşu butik otel projemiz olacak. 450 yıllık tarihi Mimar Sinan Külliyesi İstanbul’a kazandıracağız. İşletmesi için de Les Ottomans’la flörtteyiz” dedi.  


Gayrimenkulden inşaata kadar farklı sektörlerde faaliyet gösteriyorsunuz… Bu çerçevede neler var Irmak Group’un portföyünde?

Irmak Group 1974’te Kapalı Çarşı’da altın imalatıyla iş hayatına başlayan...