04 / 05 / 2024

başakşehir okul

başakşehir okul

Başakşehir'de üzerine okul yapılması planlanan Göçmen Konutları'nın park alanının inşaat için riskli olduğu öne sürüldü. Bölgenin dere yatağı olduğu, dolgu ile park alanı yapıldığı belirtiliyor.

Başakşehir'e 9 yeni eğitim kurumu kazandırıldı!

Başakşehir Belediyesi; TOKİ, İl Özel İdaresi, KİPTAŞ ve bağışçılarla birlikte yürüttüğü çalışmalarla 2013 - 2014 eğitim öğretim döneminde Başakşehir' e 9 yeni eğitim kurumu kazandırdı.

Başakşehir eğitime 9 yeni okulla başladı!

Başakşehir Belediyesi ilçede eğitimin kalitesini yükseltmek için mevcut okullarda yapılan yenileme çalışmalarının yanı sıra bölgeye yeni eğitim kurumları kazandırmak için yürüttüğü çalışmalarıyla öğrencilerin ve velilerin yüzlerini güldürüyor...

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul müjdesi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi 6236 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı, Şahintepe Mahallesi 579 ada 4 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 4 yeni okul geliyor!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi 6236 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı, Şahintepe Mahallesi 579 ada 4 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir'de 4 yeni okul inşa edecek.

Başakşehir, yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Başakşehir Belediyesi, Emlak Konut GYO ile yeni hizmet binasına kavuşuyor. Şirket, bölgede 9 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza attı.

Tual Bahçekent Başakşehir teslim tarihi!

Tual Bahçekent Başakşehir projesinde daire fiyatları 224 bin 300 TL'den başlıyor. Tual Bahçekent projesinde konut, ticaret, hastane, okul, yurt alanları yer alıyor...

Başakşehir Evleri 1. Etap'ın kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 3. Kısım Konut, Okul İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında inşa edilen Başakşehir Evleri 1. Etap'ın geçici kabul tutanağı onaylandı.

Başakşehir'de tartışılan arsa için büyük iddia!

Başakşehir'de üzerine okul yapılması planlanan Göçmen Konutları'nın park alanının inşaat için riskli olduğu öne sürüldü. Bölgenin dere yatağı olduğu, dolgu ile park alanı yapıldığı belirtiliyor.

Başakşehir Vatankent Park için bugün eylem yapılacak!

Başakşehir'de yer alan Vatankent Göçmen Konutları içerisindeki park alanı Vatakent Park yerine yapılacak olan okul inşaatı için bugün eylem düzenleniyor. Başakşehirliler park alanı için 16:00'da toplanıyor...

Emlak Konut Başakşehir Ayazma okul inşaatı işi için Enk İnşaat ile anlaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Başakşehir Ayazma okul inşaatı işi için Enk İnşaat ile anlaştı.

Emlak Konut Başakşehir Ayazma okul inşaatı ihalesine hangi firmalar katıldı?

Emlak Konut Başakşehir Ayazma okul inşaatı ihalesine 5 firma katıldı. En yüksek teklifin 4 milyon 953 bin TL olduğu ihalede, teklifler değerlendirilecek ve kazanan sonradan belirlenecek.

Okullar İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Okullar İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi, Zeynel Abidin Okul tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 11 Mart'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

İstanbul Başakşehir'de TOKİ okul inşa edecek!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı Toplu Konut Alanı 1 Adet 40 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşiyapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

başakşehir okul Haberi

başakşehir okul

İstanbul Başakşehir'de üzerine okul yapılması planlanan Göçmen Konutları'nın park alanının inşaat için riskli olduğu öne sürüldü.


Mimarlar Odası ÇED Danışma Kurulu Sekreteri Mücella Yapıcı, "Deprem beklenen İstanbulda böyle riskli bir alana hem yerin altındaki hem üstündeki toplumu tehdit edecek kamu yapıları getirmek ciddi bir suçtur" dedi.


Bulgaristandan gelen Türklerin yerleştirilmesi için Turgut Ozal döneminde İstanbul Başakşehirde yapılan Göçmen Konutları'nın park alanı Başakşehir Anadolu Kız imam Hatip Lisesi inşaatının yapımı için saç levhalarla kapatıldı. Geçtiğimiz günlerde park alanına okul inşaatı yapımı nedeniyle başlayan gerginlikte 6 kişi gözaltına alınmıştı. Hafriyat çalışmalarının henüz başlamadığı alan çevresinde halen TOMA ve çevik kuvvet ekipleri nöbet tutuyor. 


7 bloktan oluşan, bin 440 öğrenci kapasiteli okulun yapılacağı zemininin dolgu toprak olduğunu savunan mahalle sakinleri, okulun deprem güvenliğin açısından büyük...